Press "Enter" to skip to content

18-GODIŠNJA ZADRANKA RASTURILA U POTJERI

U HRT-ovom kvizu Potjera, koji se prikazivao u četvrtak, Hana Vlahov (18) uzela je višu ponudu za 100 000 kn i pobijedila lovca Mladena Vukorepu.

Izvor: screenshot HRT

Maturantica MIOC-a u prvoj je minuti osvojila 31 500 kuna, nakon čega je na ploči odabrala višu ponudu za 100 000 kuna. Na tu odluku potaknula ju je izjava lovca Dejana Kotige, koji je rekao da svi uzimaju srednju ponudu jer to predstavlja mentalitet našeg naroda. 

Nakon odabrane više ponude, Zadranka je igrala u završnoj potjeri gdje je imala devet točnih odgovora u samo dvije minute. 

Budući da je lovac dao nekoliko pogrešnih odgovora, natjecatelji su ga uspjeli tri puta vratiti i tako osvojiti 135.000 kuna. Osim toga, ulogu u pobjedi natjecatelja igralo je u pogrešno pročitano pitanje koje je lovca koštalo pobjede.

“Još uvijek sam iznenađena, nisam to stvarno očekivala, svi oko mene su iznenađeni, ali i ponosni na mene” – rekla je Hana dan nakon emitiranja “Potjere” i dodala kako joj je sad napokon laknulo jer ne mora više skrivati da je osvojila novac budući da je prikazana emisija snimljena 3. listopada.

Osim toga, Hana je otkrila što će učiniti sa osvojenim novcem (45 tisuća kuna): “…uložit ću u početak studiranja, želja mi je poslije dobiti stipendiju da ne potrošim sve odmah.” Dakle, novac će uložiti u svoje daljnje obrazovanje, odnosno studij matematike.

 

 

Comments are closed.