Press "Enter" to skip to content

4 odjevna favorita za najljepše doba u godini

Zima je već iza ugla, a s niskim temperaturama dolaze i “must have” komadi u vašem ormaru. Iako vremenska prognoza ne najavljuje obilje sunca, žarke boje razbit će monotoniju i sivilo. Ove godine nisu samo šljokice u prvom planu uoči nadolazećeg slavlja Nove godine već i mnoštvo klasičnih i praktičnih odjevnih predmeta. Uz kuhano vino, zagrijat ćete se i s četiri favorita koja ćemo uskoro viđati na gradskim ulicama.

1. Kardigan

Pletivo je zasigurno svake sezone “in” primarno zbog svoje funkcionalnosti, ali i efektnosti kojom može nadopuniti svaku odjevnu kombinaciju. Ove sezone najzastupljeniji su prugasti komadi sa zatvaračem kojih lako kombinirate s različitim nakitom. Modni svijet pomalo je nostalgičan pa se tako vraćaju i trendovi 90-ih. Kardigani s dodatkom krzna na ovratniku i rukavima popunili su police trgovina i zaludili sve ljubitelje mode.

Foto: Pinterest

2. Šal u boji i balaclava stil

Tmurne dane razvedrite jarkim bojama modnih dodataka poput šalova koje zasigurno trebate staviti na listu želja. Zelenim, ružičastim ili pak plavim šalom osigurane su vam toplina, udobnost i najvažnije- trendi outfit! Kreativni korisnici Tik Tok-a pronašli su način kako od šala napraviti modni dodatak nalik balaclavi.

Foto: Pinterest

3. Slojevitost

Niske temperature znaju biti nezahvalne po pitanju raznovrsnosti vaših odjevnih kombinacija. Mogu se doimati monotonim zbog učestalosti ponavljanja istih komada, no nudimo vam savršeno rješenje- slojeve. Zašto bi karirani blejzer čekao u ormaru ako se može kombinirati s dolčevitom i upečatljivim kaputom. Osim topline, slojevitost kao kombinacija različitih materijala zasigurno neće proći nezapaženo.

Foto: Elle Canada

4. Koža

Najljepše doba u godini obilježeno je brojnim proslavama i izlascima. Šljokice ostavite u 2022. godini, a u novu uđite kao rock zvijezde. Kožni korzeti, hlače i mini suknje savršeni su zimski komadi za večernji izlazak.

Foto: Pinterest

Comments are closed.