Press "Enter" to skip to content

4. sezona: The Voice se vratio u Hrvatsku

Foto: The Voice Hrvatska/Facebook

Nova sezona potrage za glasom Hrvatske je krenula jača nego ikada

Nakon tri godine čekanja, jedan od najpoznatijih glazbenih TV spektakla ponovno se održava na Prvom programu HRT-a. Sa već jednom audicijom gotovom, čeka nas još njih četiri koje će u kandidatima, a i u nama, pobuditi uzbuđenje, iščekivanje i nervozu.

Unatoč velikom broju prijava, koje prelaze 1000, samo je 85 kandidata uspjelo si osigurati audiciju pred publikom. Sada je na mentorima, poznatim hrvatskim pjevačima, da odluče za koga će se okrenuti i kome će dati šansu da se bori za konačnu nagradu, ugovor s Universal Music Group i 25.000 eura, iznos koji će im pomoći da usavrše svoje glazbeno znanje.

Ove godine, Davoru Gopcu i Vanni su se u mentorskim ulogama pridružili nama dobro znani muzičari, Damir Urban i Dino Jelusić dok je vodstvo emisije ostalo u sposobnim rukama Ive Šulentić i Ivana Vukušića.

Foto: HRT

Jedna epizoda je već prošla

Prošlu subotu, svi pjevači su nam priuštili veliko zadovoljstvo svojim glasovima, ali mentori nisu u svima pronašli ono što traže. Neki su nas napustili, ali to ih ne bi trebalo obezohrabriti jer su postigli veliki uspjeh već samim dolaskom na pozornicu.

Stolice su se okrenule osam puta, a oni koji su prošli su: Karla Jovanović i Borna Brkić (Dino Jelusić), Ivana Jukić i Sergej Božić (Vanna), Ana Verunica i Danijela Hajdinak (Damir Urban) te Fran Uccellini i Sandro Bjelovanić (Davor Gobac).

Uzbuđenje i iščekivanje će sve više rasti kako će emisija odmicati, a sve će se moći pratiti svaku subotu do 27. siječnja 2024., kada će pobijednik biti proglašen, na Prvom programu HRT-a u 20:15. Za slučaj da epizode propustite u subotu, nedjeljom ćete moći gledati reprize u 17:15.

Comments are closed.