Press "Enter" to skip to content

5 ideja za personalizirane božićne poklone!

Svake godine u predbožićnom razdoblju svima nam je prisutna određena doza stresa zbog biranja božićnih poklona za naše voljene. Ove godine želimo vam olakšati taj odabir i u nastavku teksta pripremili smo vam 5 ideja za jednostavne i personalizirane božićne poklone za obitelj, partnera ili prijatelje.

izvor: iStock
  1. Ručno oslikana šalica – idealan poklon za one koji ne mogu započeti svoje jutro bez šalice toplog napitka. Budite kreativni, napišite poruku i izmamite im osmijeh na lice ovim poklonom.
Mala radnja dizajna (izvor: Journal.hr)

2. Kalendar – izaberite najdraže fotografije s voljenima i napravite kalendar koji će vas svih 365 dana u godini podsjećati na zajedničke trenutke.

3. Personalizirana ilustracija – originalan poklon za svaku priliku! Prikažite svoju obitelj, partnera ili prijatelje u obliku likova iz crtića.

Personalizirana obiteljska ilustracija (izvor: Bluecoon)

4. Ukrasi za bor – napravite vaše božićno drvce unikatnim i poklonite najmilijima personalizirane ukrase!

Ukrasi za bor obitelji Barić (izvor: dizajneri.ca)

5. Ljubavne kartice – poklon koji traje cijelu godinu! 52 kartice za svaki tjedan u godini pune su kreativnih i avanturističkih izazova koje će podsjetiti partnere na prvi spoj, najdraže jelo i nezaboravne trenutke provedene zajedno. Stvorite još više takvih trenutaka ovim poklonom!

Comments are closed.