Press "Enter" to skip to content

Aleksandra Prijović razljutila obožavatelje svojim četvrtim koncertom: “Svi smo kartu platili jednako!”

Aleksandra Prijović na četvrtom koncertu

Mlada pjevačica Aleksandra Prijović svojim je trudom, ali i izuzetnim talentom uspješno napunila čak pet zagrebačkih arena. Obožavatelji su se potrudili da si osiguraju karte za prve koncerte, no prema mišljenju većine koncerti nisu bili jednaki zbog atmosfere i trajanja, ali i odabira gostiju.

Pjevačica se potrudila svaki svoj koncert učiniti što posebnijim stoga je svaki dan dovela goste iznenađenja koji su nastupali zajedno s njom. No, koncert koji se održao četvrti dan po mnogima je puno posebniji od ostalih. Gosti koji su nastupili oduševili su publiku te postigli nevjerojatnu atmosferu, a to su bili Lepa Brena, Jelena Rozga, Nataša Bekvalac i Saša Matić.

Lepa Brena, Aleksandra Prijović i Jelena Rozga na četvrtom koncertu

Koncert je također trajao duže nego oni prethodnih dana te je to najvećim dijelom razljutilo publiku. “Ne želim ulaziti u izbor gostiju niti sam ja kupila kartu zbog njih, ali činjenica je da je prvi koncert trajao najkraće. Jučer u ponoć je koncert još trajao, a mi koji smo bili na prvom koncertu smo već u to vrijeme bili doma”, komentar je jedne gospođe ispod Aleksandrine objave s koncerta.

Na društvenim mrežama pokrenuta je rasprava u kojoj mnogi izražavaju svoje nezadovoljstvo dok ostali smatraju da se pjevačica u svakom smislu potrudila jednako za svaki koncert kako bi se zahvalila publici te ističu kako su na koncert došli radi Aleksandre, a ne gostiju: “Dragi ljudi čemu prepucavanja? Pa logično je da je prva noć bila malo mirnija, prvi je put u Zagreb Areni i nije znala sto očekivati od publike. Naravno da se s vremenom opustila i da je svaki sljedeći koncert bio bolji. A što se gostiju tiče, to bi trebalo biti nevažno, pa valjda smo karte kupili zbog nje. Ne pašu ni meni gosti s 3. koncerta, ali mi je svejedno sam koncert bio jedan od najboljih u životu. Dajte malo više ljubavi, Aleks je to zaslužila, nemojte joj kvariti veselje.”

Podsjećamo, večeras se održava i zadnji koncert u Zagrebu s kojim ujedno završava i Aleksandrina turneja.

Comments are closed.