Press "Enter" to skip to content

And Just Like That…kultna serija Seks i grad se vraća na male ekrane

Iz tvornice hit serija, HBO Max, dolaze vijesti o povratku serije Sex and the City…u novom obliku. Potvrđeno je da će se Carrie (Sarah Jessica Parker), Miranda (Cynthia Nixon) i Charlotte (Kirstin Davis) vratiti na male ekrane u obliku limitirane serije koja će se protegnuti na 10 epizoda. Palicu iza scena serije koja je dobila i novo ime, And Just Like That…, imat će Michael Patrick King, koji je producirao, napisao i režirao mnoge epizode originalne serije, kao i oba SATC filma. Kontroverza se javila kada je objavljeno da Kim Cattrall, koja glumi Samanthu, neće reprizirati svoju ulogu.

izvor: People. com – Kim Cattrall, Cynthia Nixon, Sarah Jessica Parker, Kristin Davis

Ova informacija ne dolazi kao preveliko iznenađenje za ljubitelje serijala, s obzirom da je Cattrall tijekom godina javno izražavala nevoljkost da se vrati u ulogu Samanthe. Iza scena se šuškalo kako su tenzije između nje i Sare Jessice Parker uzrok tomu te su navodi išli toliko daleko da su glumice optužene da se međusobno mrze i potpuno ne podnose, što su obje koliko toliko demantirale. No, što god da je istina, Kim Cattrall je čvrsta u svojoj odluci da se u ulogu Samanthe Jones, PR službenice i, kako je fanovi nazivaju, one koja je stavila seks u Seks i grad, ne vraća te. Štoviše, izrazila je nadu da će kreativni tim franšize u ulogu Samanthe staviti drugu glumicu, koja neće biti bjelkinja.

izvor: People.com

Mnogi fanovi su razočarani što se Cattrall ne vraća i prevladava općenito skeptična atmosfera. Filmovi koji su služili kao nastavak i epilog serije, koja je završila 2004 godine, već su ostavili pomalo gorak okus te preostaje samo vidjeti što će na kraju pokazati Parker i ekipa u avanturi koja će biti temeljena na originalnoj seriji i istoimenoj knjizi Candace Bushnell.

Comments are closed.