Press "Enter" to skip to content

Avril Lavigne dolazi u pulsku Arenu sljedećeg ljeta

Poznata pop punk megazvijezda Avril Lavigne, u sklopu svoje europske turneje na kojoj promovira svoj novi album „Love Sux“, dolazi u Hrvatsku. Koncert je zakazan u pulskoj Areni 17. lipnja 2024. godine.

Avril Ramona Lavigne, poznatija kao Avril Lavigne, kanadska je pjevačica, spisateljica tekstova, dizajnerica i glumica. Na scenu se probila svojim debitanskim albumom “Let Go” 2002., sa samo 17 godina, a ostali albumi su se plasirali na vrhu globalne glazbene ljestvice. Avril je snimila pet broj jedan singlova, “Complicated”, “Sk8er Boi”, “I’m With You”, “My Happy Ending” i “Girlfriend”.

Osim po broju prodanih albuma diljem svijeta, poznata je i po svojih osam nominacija za nagradu Grammy u kategorijama „Najbolji novi izvođač“ i „Pjesma godine“. Osvojila je i osam Juno nagrada i jednu MTV Music Awards nagradu. Uz sve to, drži i Guinnessov rekord za „najmlađu solo izvođačicu na vrhu britanske ljestvice“.

https://lovesux.avrillavigne.com/

Avril se vratila snimanju 2022., te je objavila album Love Sux, koji je postao njen najbolje ocijenjeni album do danas, a na njemu se pojavljuju suradnje s mnogim poznatim zvijezdama. Album „Love Sux“ je sedmi studijski album objavljen 25. Veljače 2022. Sa turnejom Avril je počela još prošle godine, no europska se turneja odgodila zbog tada aktualne Covid-19 pandemije. Svojom turnejom posjetiti će i Hrvatsku na debitanskom koncertu. Ulaznice će službeno biti puštene u prodaju preko Eventim online sustava ili na prodajnim mjestima Eventima.  

Comments are closed.