Press "Enter" to skip to content

Božićna oaza nadomak Zagreba koju morate posjetiti

Ova slika ima prazan alt atribut ; naziv datoteke je image-1024x768.jpeg
                                                                         KC

Vrijeme Došašća službeno je započelo, prve svijeće na adventskim vijencima smo upalili, a božićni ukrasi i lampice obasjali su gradove.

Božićna čarolija nije zaobišla ni Western ranch Cowboy, izletište na prostorima Vukomeričkih gorica (10-ak min od Novog Zagreba) koje zimi donosi zaista poseban ugođaj. Pomno osmišljen i dekoriran svaki kutak interijera, kao i eksterijera već krajem studenog poprimaju obilježja prave božićne oaze!

Ova slika ima prazan alt atribut ; naziv datoteke je gk3_4250-300x200-2.jpg
Western ranch Cowboy

Priča o nastanku “Cowboya” potječe od Draženke i Darka, para fasciniranog prirodom i konjima. Zaljubljeni u krajolike, šume i sve ljepote koje nam priroda nudi, otvorili su izletište koje je danas savršena prilika za bijeg iz gradske vreve i svakodnevne ubrzane rutine u nešto sasvim suprotno – mir, uživanje i odmor u prirodi, uz country melodije i široku gastronomsku ponudu bogatu originalnim receptima pripremljenim od lokalnih namirnica.

Mi smo mjesto za one koji vole dobru i kvalitetnu hranu s lokalnim namirnicama i one koji tu istu hranu vole konzumirati na svježem zraku okruženi prirodom i konjima. – Western ranch Cowboy

 

Stoga, za sve vas koji odbrojavate dane do Božića – na vama je samo da uzmete predah od fakultetskih obaveza te se zaputite do Turopoljskog Markuševca i na adresi Grbec 9 uz čašu kuhanog vina doživite pravi blagdanski ugođaj!

KC
KC

 

Comments are closed.