Press "Enter" to skip to content

Božićni duh u City Centru One East

autor Juro Šokčević

Još jednom je na vrata pokucao naš omiljeni blagdan, a City Centar One East se pobrinuo da uživate u svim njegovim blagodatima. Prilikom ulaza ne mogu se ne primjetiti raznorazni ukrasi koji već u pokretnim vratima pokušavaju uljepšati naš boravak tamo i opustiti nas za ugodnu kupnju. Kada smo se prošetali par koraka dalje, uočili smo sobovske rogove na glavama djelatnika i Božićne pjesme koje tjeraju da na trenutak zastanete i pomislite na sve lijepo što vam se u životu događa.

Zamjerka City Centru One East bila bi to što se zbog ogromnih gužvi vikendom u potpunosti ne mogu održavati epidemiološke mjere izdane od strane stožera te što se u nekim trgovinama kontroliraju brojke kupaca dok se u neke slobodno ušetate, a obzirom je sve to u jednom komplesu očekivana je integriranost i potpuna zaštita kako kupaca tako i djelatnika.

autor Juro Šokčević

Raskošnost ukrasa je kamo god pogledate, pa čak i u zraku, a za dodatno Božićno raspoloženje pobrinuli su se i same radnje, a osobito bi istaknuli djeda božićnjaka i snjegovića u casinu koje radi dopuštenja nismo smjeli slikati. Iako prekrasna, moralno je upitna postava iz razloga što se tamo najčešće slikaju djeca dok se ipak radi o mjestu za odrasle.

Za svaki poklon kupljen u Centru omogućeno je besplatno pakiranje poklona sve do Badnjaka, a za odabir samog poklona ćete se vjerujemo snaći. Dane 22. i 23. prosinca Centar radi produženo do 22 h.

Comments are closed.