Press "Enter" to skip to content

Brad Pitt i Margot Robbie opet zajedno; Babylon njihov treći zajednički film uskoro u kinima

foto: People

Hollywoodska A- lista nas opet oduševljuje novim projektom- filmom Babylon, u kojem su glavne uloge pripale ni više ni manje nego Brad Pittu i Margot Robbie, fanovi željno isčekuju njihove omiljene glumce u još jednom spektakularnom filmu.

Od tvorca Oskarom nagrađivana “La La Land” -a Damiena Chazellea stiže nam još jedan pravi filmski užitak Babylon, film prati Hollywoodsku tranziciju nijemih filmova do filmova u kojima se govori u kasnim 1920- ima.

Uz glavnu postavu koju čine Margot Robbie i Brad Pitt pridružuju im se i Diego Calva, Joan Smart, Jovan Adepo, Li Jun Li. Babylon pokušava što bolje prenijeti hedonistički život 1920-ih te govori o usponima i padovima likova kroz to doba hedonizma, ambicija i neumjerenosti ranog Hollywooda.

foto: EntertaimentWeekly

Margot Robbie je utjelovila lik Nellie LaRoy, mlade glumice u usponu i žene koja je san mnogih muškaraca, dok se Brad Pitt našao u cipelama Jacka Conrada, popularne zvijezde nijemih filmova koji je poznat po svojim raskošnim zabavama. Svi likovi su izmišljeni, ali su inspirirani tadašnjim glumcima i načinom života.

Kako je tada život bio pun glamura, raskoša i neumjerenih zabava, Brad Pitt je izjavio da je previše golotinje čak i za njega, dok se Margot Robbie požalila da neke za neke scene nije znala kako ih je uopće moguće odglumiti.

Premijera filma je u SAD-u 23. prosinca, dok na naše ekrane dolazi početkom siječnja 2023. godine.

Comments are closed.