Press "Enter" to skip to content

Britney Spears slavi “energiju slobodne žene” golom fotografijom na Instagramu

Popularna pjevačica uživa u novopečenoj medijskoj slobodi te tim povodom na društvenoj mreži Instagram objavljuje obnaženu fotografiju.

Prekrivši intimne dijelove tijela emojijima, svojim pratiteljima poručuje: “Nema ništa bolje od energije slobodne žene!”

Iako je Britney isključila opciju dodavanja komentara, 2 dana nakon objavljivanja kontroverzna fotografija broji vrtoglavih 2,7 miliona likeova.

Podsjećamo, ikona 00s glazbe krajem je prošle godine dobila parnicu protiv pravne kontrole koju je njen otac nad njom imao prethodnih 13 godina. Od tada izrazito angažirano progovara o svojim traumama i problemima s kojima se borila.

Nije mali broj onih pratitelja koji izražavaju svoju zabrinutost zbog ovako odvažnih i eksplicitnih sadržaja na njenim društvenim mrežama.

Početkom 2021. godine, na popularnoj platformi Netflix, izašao je i dokumentarni film pod nazivom “Framing Britney Spears”, u kojem su otkriveni mnogi uznemirujući detalji iz privatnog života pjevačice, među kojima je i taj da joj je otac branio da vozi, u čemu je prije izrazito uživala.

Be First to Comment

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)