Press "Enter" to skip to content

Brozović i Gvardiol opet u punom treningu. Svi su zdravi i odmorni. Jesmo li spremni za nogometni sukob sa Gaučosima?

Trening Vatrenih uoči Argentine
TOM DUBRAVEC Cropix

Hrvatska nogometna reprezentacija u utorak u 20 sati protiv Argentine igra polufinale Svjetskog prvenstva u Qatru. Posljednji trening uoči utakmice, momčad Zlatka Dalića odradila je od 17.30 po srednjoeuropskom vremenu na terenu Al Ersal 3 u Dohi. Glavna je vijest, naravno, da je trening odrađen u punom kapacitetu. Nakon što je dobio poštedu u nedjelju zbog velikog angažmana, Joško Gvardiol vratio se treniranju sa reprezentacijom, dok je Marcelo Brozović radio samostalno.

Trening vatrenih uoči utakmice s Argentinom.
TOM DUBRAVEC Cropix

“Igramo protiv velike Argentine predvođene Lionelom Messijem. Veći je pritisak na njima. Znamo kako igraju i u kojem smjeru žele odvesti utakmicu. Optimist sam i vjerujem igračima. Pokazali su kvalitetu i karakter. Bez toga ne bismo ušli u polufinale. Nećemo se prilagođavati suparniku, igrat ćemo svoju igru i na rezultat”, konstatirao je izbornik Dalić uoči utakmice.

Atmosfera je opuštena. Jasno je, imperativ samo jedan, pobjeda.

Trening uoči Argentine.
TOM DUBRAVEC Cropix

Već je opće poznato da se najviše dvojbi u prvih 11 krije na poziciji desnog krila, odnosno hoće li kao i protiv Brazila započeti Mario Pašalić ili pak Nikola Vlašić. Osim toga, izbornik ne bi trebao imati previše nedoumica oko sastava koji će se boriti za finale na travnjaku stadiona Lusail u Qatru. Ipak, pobjednička momčad se ne mijenja.

Comments are closed.