Press "Enter" to skip to content

Brutalni napad u Osijeku

Foto: Dubravka Petric/PIXSELL                                   Usred noći uzvikivala: „Ubit će mi mamu“

Subotu predvečer u Osijeku u Trpimirovoj ulici kraj broja 4b nepoznati počinitelj (46) napao je ženu (43) koja je bila u društvu svoje kćeri. Ženi je pomoć pružio slučajni prolaznik (50) kojeg je napadač ozlijedio.

Upomoć! Ubit će mi mamu! Čuli su se krikovi kćeri majke na koju je u večernjim satima subote nasrnuo muškarac. Napad se odvio u tmini iznenada kada je na ženu nožem napao muškarac u Trpimirovoj ulici kraj broja 4b.

Prolaznik je čuo krikove kćeri napadnute žene i priskočio je u pomoć. Nasrnuo je napadača i pokušao ga odvojiti od žene te mu uzeti oružje ali je u tom trenutku napadač ozlijedio prolaznika zabivši mu nož u vrat (kako kažu očevidci). Stanari zgrade gdje se i dogodio ovaj stravičan zločin kada su čuli vrisku pozvali su hitnu pomoć i policiju. Prema informacijama osječke policije napadač je 46-godišnji muškarac. On je napao ženu (43).

Priopćenje policije kaže: „U tom trenutku u pomoć napadnutoj ženi priskočio je 50-godišnjak, no napadač je potom nožem nanio ozlijede i ženi i njenom pomagaču. Nakon toga je ozlijedio i sebe.“ Istraga je u tijeku.

Foto: Dubravka Petric/PIXSELL

Ispred ulaza zgrade vidljivi su tragovi krvi kao i jakna koja vjerojatno pripada napadnutoj ženi te nekoliko knjiga.

 Svjedok događaja kaže: „Bilo je nas par u kafiću koji se nalazi par metara od mjesta napada. Blizu nas je, uz prozor, sjedio i jedan muškarac. Bio je sam, uz izlog, vidno nervozan. Pio je pivo i neprestano provirivao prema tom ulazu. Bio je unutra gotovo sat vremena. Odjednom je ustao i izašao u smjeru tog ulaza.“ Nakon opisane scene začuli su se vriskovi pa su prisutni istrčali na ulicu i vidjeli su ženu kako leži.

 Jedna stanarka zgrade ispred koje se dogodila tragedija je opisala događaj na sljedeći način: „Djevojka pored nje je vrištala, mislim baš strašno vrištala. Prestravila sam se. Kod nas ispred svih ulaza je totalni mrak kada se smrači jer nam ne radi niti jedno ulično svjetlo. Zbog toga uvijek tu bude nekih problema i svima nam je neugodno ući u taj mrak kada prilazimo svojim zgradama. Kasnije sam čula da je neki muškarac izbo ženu, još jednog muškarca i sebe. Ne znam tko su ti ljudi ali žena navodno živi u ulazu do mene.“

Za vrijeme policijskog očevida, policajcima je prišao muškarac koji je tvrdio kako je ranjena njegova bivša supruga, pa je muškarac nakon toga odveden u policijsku postaju na saslušanje.

Comments are closed.