Press "Enter" to skip to content

Burna noć u NBA ligi!

Sacramento Kingsi doživjeli najveći poraz u ovoj sezoni, a i u duže vremena za tu organizaciju. Naime, jučer su gostovali u Bostonskom TD Gardenu u kojem su uspjeli završiti utakmicu s čak 53 poena zaostatka za domaćinom Boston Celticsima. Za Celticse su briljirali J. Tatum koji je ubacio čak 36 poena te J. Brown sa 30, dok na strani Kingsa nitko nije uspio preći brojku 10, osim Buddy Hielda koji je postigao 11 poena. Na zadnjem oglasu sirene, ukupno stanje bodova glasilo je 128:75.

Philadelphia 76ersi bez većih problema pregazili su Washington Wizardse kod kuće, te je utakmica završila bodovnom razlikom od 10 poena, 117:107. Philadelphiju je uvjerljivo predvodio centar Joel Embiid koji je uspio postići čak 42 poena i 14 skokova za samo 33 minute provedene na parketu. U postizanju pobjede najviše mu je pomogao T. Harris s odličnih 33 poena, dok se na drugoj strani iskazao SGA s 31 poenom i centar Hernangomez s 29.

Možda najiščekivanija utakmica ipak je bila Los Angeles Lakersa koji su gostovali u Brooklynu te porazili Netse 106:96. U svom povratku na parket A. Davis ubacio je 8 poena, no odigrao solidnu utakmicu za svoje ograničene minute, dok je za pobjedu najviše zaslužan Lebron James. Cijela postava Lakersa odigrala je dobru utakmicu, no Lebron još jednom dominira te pokazuje zašto je najbolji igrač svih vremena i sa svojih 37 godina. S druge strane parketa, u izostanku K. Duranta, James Harden je Lakersima radio najveće probleme te držao Brooklyn na životu sa svoja 33 postignuta poena.

Comments are closed.