Press "Enter" to skip to content

Četvero zastupnika koji su obilježili dosadašnji rad Sabora

Mnogim zastupnicima desetog saziva Sabora, konstituiranog 22. srpnja 2020. godine ovaj je aktualni saziv omogućio prvo pojavljivanje na najvišoj političkoj sceni, ali najglasniji među njima, barem po učestalosti javljanja su tri zastupnika iz prošlog saziva te čak jedna iz novog saziva.

Riječ je o Gordanu Jandrokoviću i Branku Bačiću iz HDZ-a, Miri Bulju iz Mosta, te Karolini Vidović Krišto iz Domovinskog pokreta, koja se vrlo brzo privikla na novu ulogu, u svom osebujnom stilu.

Foto: Patrik Macek/PIXSELL

Jandrokoviću, često nazivanom “Njonjo” od strane medija, koji je u par godina brzinom munje napredovao u redovima HDZ-a te je čak, drugi put zaredom predsjednik Sabora, društvo iz političke platforme pravi Branko Bačić, rođeni Dubrovčanin koji ne ostaje dužan nikome te se često nađe u mnogim raspravama unutar sabora, podjednako među zastupnicima oba spola.

Foto: Dragan Matic / CROPIX

Najglasniji među gomilom je naravno Miro Bulj koji gotovo za svaku temu ima nešto za nadodati. Čini to na način “čovjeka iz naroda”, a Bulj sam priznaje kako nije dovoljno vješt za svladavanje svake teme na dnevnom redu, stoga mu u tome pomažu mnogi članovi njegovog tima.

Foto: Hina

Ako bi morali izdvojiti petog među najaktivnijima, onda bi to bila Sandra Benčić, članica platforme Možemo, koja ostavlja mnogo bolji dojam od predsjednika platforme, Tomislava Tomaševića.

Foto: Patrik Macek / Pixell

Comments are closed.