Press "Enter" to skip to content

Digitalno novinarstvo

Izvor fotografije

OBJAVLJUJU SE nove brojke o koronavirusu u Hrvatskoj. Kako neslužbeno doznaje Index, danas imamo 1758 novozaraženih. Testirano je 9228 ljudi. Nakon 10 sati očekuje se priopćenje Nacionalnog stožera sa službenim podacima o broju novozaraženih, kao i o broju hospitaliziranih i umrlih. Inače, ovo je drugi tjedan zaredom da se ne održava presica Stožera. Nove brojke jutros stižu iz županija.

Jučer smo imali 1851 novi slučaj te je broj aktivnih slučajeva u Hrvatskoj ukupno bio 9620. Među njima je 871 pacijent bio na bolničkom liječenju, od toga su na respiratoru bila 122 pacijenta. Jučer je preminulo 18 osoba.

BJELOVARSKO-BILOGORSKA – 94 NOVA

U Ispostavi Bjelovar Zavoda za javno zdravstvo Bjelovarsko-bilogorske županije zabilježena su 63 nova slučaja zaraze koronavirusom, u Ispostavi Čazma evidentirano je 11 novozaraženih osoba, 9 novooboljelih osoba je u Ispostavi Grubišno Polje, 7 novih slučajeva zabilježeno je u Ispostavi Daruvar, a 4 u Ispostavi Garešnica.

U Općoj bolnici Bjelovar na liječenju je 28 pacijenata zaraženih koronavirusom, od kojih je 6 na respiratoru. Na promatranju su 3 pacijenta, a u samoizolaciji na području Bjelovarsko-bilogorske županije nalazi se 641 osoba.

Dani otvorenih vrata u Zavodu za javno zdravstvo Bjelovarsko-bilogorske županije nastavljeni su i tijekom listopada, pa se tako građani bez najave mogu cijepiti u Bjelovaru ponedjeljkom od 9 do 12 te petkom 9-12 i od 15 do 19 sati, u Grubišnom Polju utorkom od 9 do 10 sati, u Čazmi srijedom od 9 do 10 sati, u Daruvaru srijedom od 9 do 12 sati te u Garešnici 26. listopada od 12 do 14 sati.

Društvene mreže
Društvene mreže

Comments are closed.