Press "Enter" to skip to content

Drama u Saboru; Jandroković najavio tužbu!

Zastupnicima u Hrvatskom Saboru je danas bio buran dan na poslu, posebice predsjedniku Sabora Gordanu Jandrokoviću. Tijekom rasprave je zastupnica Karolina Vidović Krišto optužila Jandrokovića za krađu.

Foto: PIXSELL/Patrik Macek/Index.hr

Rasprava je započela na temu zakona o sprječavanju pranja novca, kada je Vidović Krišto rekla da se za vrijeme Jandrokovićevog mandata ministra vanjskih poslova novac prenosio privatnim avionima iz Hrvatske na strane račune.

(…) novci su se iznosili iz Hrvatske putem privatnih zrakoplova od austrijske Hypo Alpe Adria banke i to u vrećama hrvatskog Ministarstva vanjskih poslova kao diplomatska pošta koja se ne smije otvarati, kada je Gordan Jandroković bio ministar vanjskih poslova.,,

Karolina Vidović Krišto

Zastupnica je tada prozvala predsjednika Sabora i pitala ga zašto ne radi u interesu hrvatskoga naroda koji ga i plaća.

Jandrokovića su ove optužbe pogodile te je od nje zatražio dokaze za navedenu krađu jer će u suprotnom tužiti zastupnicu Vidović Krišto ako ona pristane skinuti imunitet. Vidović Krišto je pristala na to, nakon čega je Jandroković najavio tužbu zbog klevete.

Idemo na sud to rasvijetliti! Sada ste nešto rekli i tako će se i dogoditi, dakle ja ću vas tužiti, a vi ćete skinuti imunitet. ,,

Gordan Jandroković

Zastupnica je raspravu zaključila riječima ”Sramite se!”, a cijelu raspravu možete pogledati u videu koji prenosi Večernji list.

Comments are closed.