Press "Enter" to skip to content

Dvanaest sezona su nasmijavali gledatelje diljem svijeta; evo kako danas izgleda slavni muški trojac serije ‘Dva i pol muškarca’

Dva i pol muškarca

Serija ‘Dva i pol muškarca’ snimala se od 2003.godine do 2015.godine. Tijekom 12 sezona nalazila se pri samom vrhu brojnih ljestvica najboljih serija, a novine New York Times proglasile su je ‘najboljom komedijom u posljednjih deset godina’. Omiljena je među pripadnicima svih generacija, a uprkos činjenici da se prestala snimati, fanovi i dalje rado gledaju reprize. Pogledajte kako danas izgledaju omiljeni likovi Charlie, Alan i Jake

Serija ‘Dva i pol muškarca’ prati humorističan život dvojice braće i sina/nećaka. Charlie Harper (Charlie Sheen) je superbogati pijanac i švaler, a njegovu svakodnevicu u Malibuu remete njegov škrti brat Alan (Jon Cryer) i njegov sin Jake (Angus T. Jones), koji žive s njim. Uz uspone i padove, nakon punih 12 sezona, čak 262 epizode, kreator tog popularnog sitcoma Chuck Loree 2015. godine je završio tu uspješnu priču.

Charlie Sheen

 Do 2011.godine Charlie je izbačen iz serije zbog koje je bio naplaćeniji glumac na televiziji. Serija je pauzirana jer je trebao je otići na rehabilitaciju, ali kao uživatelj alkohola i droga ipak se odlučio za tretman kod kuće. Krenuo je i s vrijeđanjem Chucka Lorrea, kreatora te serije koja se ipak nastavila snimati bez njega. Harper je po scenariju smrtno stradao, a zamijenio ga je Ashton Kutcher. Serija se nastavila još četiri sezone bez njega.

Njegova sljedeća uloga bila je u seriji ‘Kontrola bijesa’ ali mu nije bila financijski isplativa zbog slabe gledanosti te je trajala samo dvije sezone. Iza Sheena su dva razvoda i alimentacije u iznosu od 110.000 dolara mjesečno. Zbog drastično smanjenih prihoda od suda je kasnije tražio da mu se smanje alimentacije Denise Richards i Brooke Mueller, kojima je plaćao po 55.000 dolara za uzdržavanje dvije kćeri koje je dobio s Denise te dvojice sinova iz braka s Brooke. U studenom 2015. godine je priznao da je pozitivan na HIV otkrivši da mu je dijagnoza postavljena četiri godine ranije.

Charlie Sheen izvor: Us Weekly

Jon Cyer

Uz Charliea Sheena, zvijezda serije je bio i Jon Cryer koji je glumio njegovog mlađeg brata Alana Harpera. Na početku svoje karijere nije imao bitnih uloga na televiziji i filmu, ali mu se sreća osmjehnula filmom ‘Djevojka u ružičastom’ 1982., a svjetsku slavu je stekao upravo serijom ‘Dva i pol muškarca’ koja mu je donijela i dvije nagrade Emmy. Prije nekoliko godina u intervjuu za Access Live priznao je da se s Charliejem Sheenom nije čuo godinama i prisjetio se kako mu je bilo glumiti s njim. ”Bilo je suludo. Luđe nego što sam očekivao. Charlie je na početku snimanja serije bio trijezan i imao je kontrolu nad svojim životom. Nije bilo lako gledati kako to nestaje. Kad imate Charlieja u svom životu to je poput vožnje u zabavnom parku. Nikad nisam odlučio vratiti se na tu vožnju”, izjavio je Cryer.

Najuočljivije na 57-godišnjem glumcu je upravo promjena frizure. Zapravo je već tijekom posljednjih sezona počeo gubiti kosu, a tijekom jednog gostovanja kod Conana O’Briena priznao je da je za njegovu naoko bujnu frizuru na setu zadužen cijeli tim stručnjaka. S britanskom glumicom Sarah Trigger se vjenčao 1999., a godinu dana kasnije rodio im se sin Charlie. Rastali su se nakon pet godina braka, a Jon se 2007. oženio s televizijskom novinarkom i voditeljicom Lisom Joyner s kojom je posvojio djevojčicu Daisy.

Jon Cyer izvor: Us Weekly

Angus T.Jones

Angus se sa samo 10 godina proslavio u seriji kao Alanov sin Jake. Zahvaljujući seriji postao je najplaćeniji klinac u Americi i danas ima bogatstvo od 20 milijuna dolara. Kada je napustio CBS-ov sitcom i glumu postao je turbokršćanin i koji je po raznoraznim medijima dijelio savjete kako ljudi ne bi smjeli gledati taj sitcom jer takve budalaštine truju mozak.

”Molim vas, prestanite gledati seriju i puniti glavu smećem. Kad biste znali kakve posljedice ima na vaš mozak, vjerujem da biste odmah prestali gledati takve sadržaje. Nije moguće u isto vrijeme biti istinski bogobojazna osoba i sudjelovati u seriji poput takve. To se kosi s onim što me Biblija uči’, izjavio je Angus. Osim ‘Dva i pol muškarca’ glumio je i u filmovima ‘George iz džungle 2’, ‘Simpatico’, ‘Spot’, ‘Početnik’, ‘Raspad sistema’ te u seriji ‘Hitna služba’ kao i brojnim drugim televizijskim projektima. Danas, sa svojih 29 godina ima izgled potpuno drugačiji od onog slatkog klinca kakvim ga se pamti. Sada nosi podužu bradu i kosu,a posljednjih godina posvetio se i glazbi.

Angus T. Jones izvor: Daily Mail

Comments are closed.