Press "Enter" to skip to content

Dvije mlade Zagrepčanke pokrenule podcast o mentalnom zdravlju i osobnom rastu

Foto: Instagram.com/mariewasler

Podcast kao format zadnjih godina postaje sve popularniji posebno među mladima. Umjesto glazbe, na putu do škole, posla, fakulteta mlađe generacije slušaju podcaste; portal netokracija.com je izbrojio kako samo u Hrvatskoj postoji pedesetak različitih podcasta. Jedan od novijih je Pomalo Too Much podcast o temama mentalnog zdravlja i osobnog razvoja.

Riječ je o zajedničkom projektu mlade psihologinje i psiho-edukatorice Eva Feldman, poznatije na Instagramu pod nazivom @toomucheva i Marie Wasler, Austrijanka sa zagrebačkom adresom, food blogerica, instruktorica joge, trkačica i digitalna freelancerica. Prva epizoda izašla je 15.svibnja 2022., a djevojke su u njoj govorile o tamnoj strani života, kako je prevladati i/ili prihvatiti. Nadalje, epizoda o tamnoj strani sebe kao osobe i kako naučiti živjeti s tim, zatim epizoda o prevari i kako ona utječe na odnos, te iskrena epizoda o greškama koje svi radimo u vezama… Ozbiljne teme djevojke donose kroz osobna iskustva, small talk, ali i kroz stručne psihološke savjete, naravno uz dozu smijeha, ali i ranjivosti i suza… Glavna poruka ovog podcasta je da s kakvim god problemima ili osjećajima se susrećete niste sami.

Osim novog Pomalo Too Much podcasta, autorica Marie Wasler ima i podcast pod nazivom Pomalo, u kojem je kroz tridesetak epizoda ugostila brojne mlade žene koje su svaka u svom području inspirativne, pa su tako neke od gošća Ana Badurina, Lana Biželj, Pamela Perkić…

Napomenimo da nove epizode Pomalo Too Much podcasta izlaze svake mjesec, a svaka peta epizoda posvećena je pitanjima slušatelja. Podcast je dostupan na platformama Apple podcast, Spotify i YouTube.

Comments are closed.