Press "Enter" to skip to content

Doček 2023.godine

Kamo za doček Nove godine 2023.

Nova godina 2023.

Bliži nam se 2023. godina , a tako i vječno pitanje kamo za Novu godinu? 

Mnoge destinacije očaravaju svojim priredbama kojima ispraćaju staru godinu i dočekuje novu, tako i hrvatski gradovi. Od Zagreba do Splita, Rijeke, Osijeka , Šibenika i Dubrovnika, svi ovi gradovi priređuju čaroban doček 2023. godine uz razne koncerte i sadržaje, koji će zabavljati svoje posjetitelje. 

  • ZAGREB

Glavni grad Hrvatske, Zagreb, zabavljat će dobro poznati zagrebački bend Pips, Chips & Videoclips, dvojac Nipplepeople i brojni talentirani pjevači iz Tv emsija A strana i The Voice. Koncert će se održati na glavnom zagrebačkom okupljalištu, trgu bana Josipa Jelačića. Uz sve posjetitelji će  moći uživati i u zagrebačkom adventu koji traje sve do 07, siječnja 2023.godine.

Split noću
  • SPLIT

Posjetitelje svog rodnog grada ove godine zabavljat će Severina.  Njoj će se pridružiti i dobro poznati hip hop performer  koji se još i naziva dijete Splita , Vojko V. Koncerti će se održati na splitskoj rivi. Grad pod Marjanom svoju ljepotu ističe kroz cijelu godinu , posebice ljeti, no i  zimska verzija Splita jednako će očarati svakog posjetitelja .

Rijeka
grupa Vatra
  • RIJEKA

Grad Rijeka ove godine ponovo konkurira velikim gradovima s ponudom i programom adventa i dočeka Nove godine.  Posjetitelji će moći uživati uz dobru glazbu i gastronomsku ponudu na sve popularnijem Korzu. Riječane će u Novu godinu uvesti pop rock grupa Vatra i Queen Real Tribute Band.

  • DUBROVNIK

Nakon male stanke , deveti Dubrovački zimski festival vraća se uz bogati glazbeni, zabavni i gastronomski sadržaj. Vrhunac festivala okrunit će koncert Petra Graše kao i poseban gost Ante Gelo, koji će sa svojim bendom zabavljati dubrovčane. Prekrasne vizure grada dodatno će ukrasiti veličanstveni vatromet.

Dubrovnik
  • OSIJEK

Tajanstveni grad na obali Drave ove godine svojim adventom direktno konkurira Zagrebu. U Novu godinu Osječane će uvesti pop rock bend Crvena jabuka, na središnjem trgu Ante Starčevića. Uz sve to nudi se i zavidna ponuda tradicionalnih gastronomskih uspješnica, kao npr. germ knedle , kobasice i kuhano vino.

Osijek
Osijek

Comments are closed.