Press "Enter" to skip to content

Elementor #16601

Adventski prosinac

Advent u Zagrebu zimska je čarolija koja gradu daje blagost i toplinu tisućama lampica, okusima i mirisima klinčića te tradicionalnih jela.Vrijeme koje nas uči ljubavi i dijeljenju prema drugima.Bajka u kojoj ruke možete ugrijati na šalici tople čokolade ili kuhanog vina.

Orašari, adventske kućice, ukrašene jelke, fritule i šušur razvući će osmijeh svakom posjetitelju željnom zabave i adventskog raspoloženja. Koncerti, kazališne predstave, plesne izvedbe, vožnja vlakićem, radionice za djecu,  tematske šetnje koje omogućavaju da istražite povijest i kulturu grada. Neke od lokacija koja trebate posjetiti:

LEDENI PARK

Klizanje ispred Umjetničkog paviljona uz glazbu i raznoliku ponudu street food hrane zabava je za cijelu obitelj.

ADVENT NA ZRINJEVCU

Jednostavan i romantičan, donosi pregršt gurmanskih iznenađenja koje je pripremio organizacijski tim RougeMarina.

FOOLING AROUND

Na terasi Oleander hotela Esplanade bogat glazbeni program i gastro delicije najpoznatijih hrvatskih chefova.

FULIRANJE

Platforma za domaće start upove mladih kuhara, a da bi se osjećali fantastično pratit će vas glazba 13 vrhunskih DJ-eva i 5 koncerata.

Osim dobro poznatih lokacija po prvi puta Advent dolazi u gradski park Ribnjak gdje se smjestio „Mjesečev vrt“, „Vau mjau“ advent za sve ljubitelje čupavih ljubimaca te Matoš & mačke koji nudi tradicionalne zalogaje, tople napitke i zabavu uz DJ nastupe. Advent u Zagrebu poseban zbog svoje atmosfere je mjesto gdje se susreću tradicija i zabava. Omiljen događaj svih generacija koji žele doživjeti božićnu priču.

Comments are closed.