Press "Enter" to skip to content

Eros Ramazzotti nastupa u Pulskoj areni

Talijanski kantautor sljedeće ljeto dolazi u Hrvatsku.

Eros Ramazotti
Foto: Italy 24 Press News

Talijanski glazbenik Eros Ramazzotti započeo je svoju turneju pod nazivom Battito infinito, a koncert će održati i u Pulskoj areni 14.08. Osim Pule, Eros će održati preko sedamdeset koncerata diljem svijeta pa će se na njegov koncert moći otići i u neke susjedne zemlje poput Srbije i Austrije.

Glazbenik priprema i studijski album pod istim nazivom, a njegova najnovija pjesma “Ama” uvod je u samu turneju čiji je glavni moto ljubav.

“Razmišljao sam o posebnim koncertima kao o najboljem načinu da proslavim izlazak nove glazbe. Bio sam uključen u svaku fazu procesa i vodio sam računa o detaljima i nijansama. U svaki od ovih nastupa bit će utkan dio mene i moje priče. Jedva čekam ponovo sresti i zagrliti svoje fanove, jer smatram da je to najbolji način da se ovo kompleksno vrijeme ostavi iza nas te da ponovo počnem stvarati, zajedno s njima.”

Novi list

Eros Ramazzotti na glazbenoj je sceni preko 35 godina, a prodao je preko 70 milijuna albuma. Svoju svjetsku karijeru započeo je s nastupom na Sanremo festivalu s pjesmom Terra promessa, a osim što je surađivao s velikim glazbenicima poput Tine Turner, Pavarottija i Bocellija, Eros je napravio mnogobrojne hitove koji se slušaju i danas.

Eros Ramazzotti u Areni Zagreb 2009. godine
Foto: tPortal

Prisjetimo se, Eros je 2009. godine održao veliki koncert u Areni Zagreb na kojem je bilo preko 12.000 posjetitelja koji su oduševljeno uživali u dvosatnom koncertu na kojem su se pjevali najveći hitovi, a ništa manje se ne očekuje ni sljedeće ljeto.

Ulaznice za koncert moguće je kupiti preko sustava Eventim i na svojim prodajnim mjestima za 390 kuna.

Comments are closed.