Press "Enter" to skip to content

Evo što nas čeka u novoj sezoni serije Emily in Paris!

Nakon velikog uspjeha prvih dviju sezona, Netflix je početkom godine najavio treću i četvrtu. Treća sezona snimala se u razdoblju od lipnja do rujna ove godine, a na Netflix stiže 21. prosinca.

U prvoj sezoni upoznajemo Emily Cooper (Lily Collins), mladu marketinšku stručnjakinju koja zbog poslovne prilike iz Chicaga seli u Pariz. Njen je zadatak Francuzima pružiti američki point of view, odnosno pogled iz perspektive Amerikanaca te uspostaviti bolji odnos s publikom na društvenim mrežama. Kroz deset 30-minutnih epizoda pratimo kako se Emily snalazi okružena potpuno drugačijom kulturom, kako balansira karijeru, prijateljstva i ljubavni život.

Iako je među publikom u SAD-u izazvala većinom pozitivne reakcije, prva sezona kod gledatelja u Francuskoj nije jednako dobro prošla. Smatrali su kako je serija prepuna negativnih stereotipa o Parižanima te općenito o Francuzima, što im se nimalo nije svidjelo.

Druga je sezona, jednake duljine kao prethodna, na Netflixu izašla 22. prosinca prošle godine te donijela brojne zaplete, ljubavne trokute, prekide veza i prijateljstava, svađe i otkaze na poslu. Osim toga, upoznala nas je i s nekoliko novih likova. Jedan od njih je britanac Alfie koji predstavlja novi ljubavni interes glavne junakinje. Sezona je, naposljetku završila cliffhangerom – hoće li se Emily vratiti u Chicago ili ostati u Parizu?

U siječnju ove godine, Netflix je najavio treću i četvrtu sezonu, a glavna glumica Lily Collins, vijest je objavila na svome Instagram profilu.

Prema riječima protagonistice, fanovi mogu očekivati više ljubavnih trokuta, drame, smijeha, mode, Francuske, ali i novih lokacija te cliffhangera.

Glumica Kate Walsh, u razgovoru s PureWow, potvrdila je svoj povratak te istaknula što gledatelji mogu očekivati u trećoj sezoni.

‘Mislim da će obožavatelji biti stvarno oduševljeni i dobro se zabaviti. A priče su ove godine još bajkovitije, romantičnije, glamuroznije i smješnije na nevjerojatnim mjestima.’

Kate Walsh

U glumačkoj postavi neće biti većih promjena. Uz Lily Collins kao Emily, vraćaju se i Lucas Bravo (Gabriel), Ashley Park (Mindy Chen), Camille Razat (Camille), Philippine Leroy-Beaulieu (Sylvie) te ostala ekipa iz prve sezone. Također možemo očekivati povratak Samuela Arnolda, kojeg smo prvi put upoznali u drugoj sezoni kao šarmantnog britanca Alfieja.

Do treće sezone dijeli nas još 10 dana, a do tada možete pogledati trailer.

Comments are closed.