Press "Enter" to skip to content

GDJE SE RASPLESATI U ZAGREBAČKOM CENTRU?

Zagreb polako postaje svjetski grad čiji se noćni život sve više razvija. Evo nekoliko mjesta na koja možete izaći ako se zaželite dobre glazbe!

ROCKSTAR

Rockstar caffe bar nalazi se u Preradovićevoj ulici, a prepoznat ćete ga po neonskim svjetlima i velikom statuom zeca pored vrata. Cijelo će vam mjesto svojim posebnim interijerom, “letećim svinjama” i ostalim likovima, posterima i natpisima dati osjećaj kao da ste na ludom tehno partiju.  Rockstar je izvrsno mjesno za izaći bilo kojeg dana u tjednu. Radno vrijeme je od 18 do 2 sata ujutro, a svaki je dan rezerviran za drugaciji žanr glazbe, tako da se može naći ponešto za svakog. 

Pon – Rockabilly

Uto – Ex Yu

Sri – 90’s Hip Hop

Čet – Fakat fajn events

Pet&sub – DJ nights

Ned – Raggae Dub

PETI KUPE

Još uvijek relativno nov zagrebački house klub, Peti kupe, nalazi se u Trnjanskoj ulici, odmah iza Glavnog kolodvora. Preko noći klub, a preko dana mjesto održavanja raznih edukativnih sadržaja prava je stvar za sve ljubitelje dobre glazbe i umjetnosti. Peti kupe se većinom bazira na house i techno glazbi i nerijetko ugošćuje svjetske i regionalne DJ zvijezde kao što su Pula Tape, Brina Knauss i Antonio Zuza. U prostoru se također održavaju koncerti, a neki od glazbenika koji su nastupali su Princova basistica Ida Nielsen, Natali Dizdar, J. R. August i drugi… 

ALCATRAZ

Već 25 godina dobro poznat noćni klub i rock bar, Alcatraz, još je jedno kultno mjesto u Preradovićevoj gdje se može rasplesati uz svevremensku glazbu. A tko zna, možda na jutarnjoj kavici naletite na poznao lice, kao što je Edo Maajka, koji je stalni gost kafića! 

Alcatraz

TRES CHIC

Tres chic je caffe bar u Vlaškoj 101, a otvoren je 2021., nedaleko Petrove crkve. Njegov neodoljiv eksterijer plijeni pažnju i poziva na šalicu stvarno dobre kave. Interijer je isto toliko privlačan; tirkizno obojani zidovi ukrašeni okvirima i razno-raznim umjetninama kreiraju ugodnu atmosferu. Navečer, uz razne dj-setove, mjesto odzvanja disco-funky zvukovima na koje se petkom i subotom možete rasplesati do 2h!

Comments are closed.