Press "Enter" to skip to content

Gdje za doček 2024. godine? Top 4 nastupa u hrvatskim gradovima

Nova godina samo što nije stigla, a pripreme za najluđu noć u godini u punom su tijeku. Hrvatski gradovi za doček pripremili su bogati glazbeni program koji obećava odličan provod i atmosferu. U nastavku vam donosimo nekoliko gradova i njihov program u kojima je zabava zagarantirana.

Split

Ovaj najveći dalmatinski grad jednostavno ne zna za loš provod. Nakon prošlogodišnjeg ludila uz Vojka V i Severinu, Split je i ove godine osigurao provod za sve generacije. Legendarna glazbena diva Doris Dragović pobrinuti će se za pravi glazbeni spektakl na splitskoj rivi, a publika će moći uz vječne Dorisine hitove otpratiti staru godinu sa stilom. Novogodišnju će atmosferu otvoriti mlada pjevačka senzacija Grše, dok će Kuzma & Shaka Zulu rivu držati budnu do jutarnjih sati.

Rovinj

Plavi biser Jadrana, čarobni mali gradić na zapadu Istre, definitivno je i „it“ destinacija kada je u pitanju doček Nove godine. Za nezaboravnu atmosferu pobrinuti će se Dubioza kolektiv, bosanskohercegovački  glazbeni sastav s kojim je dobra zabava uvijek zagarantirana. Ludilo u zraku nastaviti će se do jutarnjih sati, uz jedinstveni lightshow i poznatog regionalnog dj-a, DJ So Schic-a.

Poreč

Jedan od najpoznatijih hrvatskih glazbenika za čiji se koncert uvijek traži karta više, priprema pravi spektakl u Poreču. Riječ je naravno o Petru Graši, koji svojim hitovima uvijek donosi dašak nostalgije. Poreč je poznat i po svojoj tradicionalnoj reprizi dočeka, a ovaj put će za to biti zadužen The Night Express.

Osijek

U Osijeku će staru godinu otpratiti čak dva puta. Prvi doček u podne obilježit će nastup talentirane mlade pjevačice Mije Dimšić koja uvijek donosi pozitivnu energiju. Večer će obilježiti koncert legendarnog hrvatskog rock sastava Parnog valjka, koji će publiku uvesti u Novu godinu s njihovim vječnim hitovima za sve generacije.

Comments are closed.