Press "Enter" to skip to content

Glazbeni program za doček Nove godine u Zagrebu

Novogodišnji glazbeni program i ove je godine raznolik te donosi ponešto za svakoga.

Nova godina 2023.
Foto: Pixabay

Zagreb i ove godine nudi odličan glazbeni program za doček Nove godine. Na glavnom trgu nastupat će Pips, Chips & Videoclips, Nipplepeople te pjevači emisija The Voice i A strana, a uz njih, posjetitelje će zabavljati i DJ-i i to već s početkom oko 19 sati.

Osim glavnog zagrebačkog trga, doček je organiziran i na sedam drugih lokacija u samom centru. Tako će se na Europskom trgu doček odvijati uz elektroničku glazbu i glazbenika Eddyja Ramicha. Na platou Gradec publiku će zabavljati DJ Lixon i Zgroove band, dok će na Zrinjevcu pozornicu zauzeti Groovy Cakes. Na Fuliranju, posjetitelji će moći uživati u glazbi Roberta Marekovića i Ljetnog kina.

Advent na Štrosu
Putovnica.net

Doček u podne

Osim tradicionalnog dočeka, Zagreb ove godine priprema i doček u podne kako bi i oni najmlađi mogli proslaviti. Doček u podne organiziran je na nekoliko lokacija, a jedna od njih je Štros kod Matoša gdje će dječji program početi u 11 sati, a očekuje se predstava i dolazak Djeda Božićnjaka. Osim Štrosa, doček u podne organiziran je i na Zrinjevcu gdje će u 12 sati nastupiti Ansambl Strauss.

Comments are closed.