Press "Enter" to skip to content

Grupa “Queen” u izvedbi Zagrebačke filharmonije

 

Foto: https://www.zgf.hr

Zagrebačka filharmonija održat će koncert “OFF ciklus – Queen”  22. siječnja 2021. godine u galeriji “Lauba”. Na koncertu će se izvoditi djela kultnog britanskog rock sastava “Queen”, s početkom u 19:30 sati.

Fanovi rock glazbe uživat će u izvedbama hit pjesama grupe “Queen”, kao što su “I want to break free”, “I want it all”, “Bohemian rhapsody”, “We are the champions”, “Show must go on” i “Somebody to love”. Pjesme će izvoditi kvartet trombona, kojeg čine Marin Rabadan, Goran Glavaš, Mario Šincek, Ivan Mučić i dirigent Krešimir Batinić, uz pratnju rock benda. Zbog ograničenog broja mjesta u dvorani, koncert će se moći pratiti i putem poveznice koja će biti objavljena na Facebook stranici Zagrebačke filharmonije.  “Grlimo vas glazbom” moto je Zagrebačke filharmonije u 2021. godini, a komentari publike, kao što je Facebook komentar “Baš vam hvala, treba nam ovakvih divota kao pustinji vode!”, iskazuju oduševljenje publike nadolazećim “OFF ciklus – Queen” koncertom.

Foto: facebook.com/ZGFILHARMONIJA

Zagrebačka filharmonija jedna je od najznačajnijih predstavnika glazbene djelatnosti u Hrvatskoj, koja svojim izvedbama orkestralnih i ostalih glazbenih djela promiče hrvatsko glazbeno stvaralaštvo u svijetu te potiče, unaprjeđuje i proširuje samu glazbenu umjetnost. 2017. godine Zagrebačkoj filharmoniji uručena je “Nagrada Grada Zagreba” kao visoko javno priznanje zbog izvanrednih zasluga u promicanju glazbe i kulture.

Za više informacija o koncertu posjetite internetsku stranicu Zagrebačke filharmonije, https://www.zgf.hr/ .

 

Comments are closed.