Press "Enter" to skip to content

Harry Styles najavio nove datume turneje Love On Tour za 2022. godinu

Turneja se prvotno trebala održati još u travnju 2020., prije nego što je zbog pandemije koronavirusa odgođena za veljaču i ožujak 2021. godine. Međutim, bio je prisiljen ponovno odgoditi datume na neodređeno u prosincu 2020. godine.

Styles je predstavio ogromnu turneju u 32 grada koja će započeti u Velikoj Britaniji u lipnju.

“Tako sam sretan što mogu najaviti da Love On Tour 2022 konačno dolazi u Veliku Britaniju, Europu i Južnu Ameriku”, napisao je Styles na Instagramu.

“Uzbuđen sam što ćemo se vidjeti. Hvala, volim vas. H.”

Nastupi Love On Tour počinju 11. lipnja na stadionu Ibrox u Glasgowu. Zatim će se nastaviti kroz Ujedinjeno Kraljevstvo i Irsku, obilazeći Manchester, London i Dublin, prije nego što prijeđe u Europu gdje će se koncerti održavati tijekom srpnja. Svjetska turneja će završiti u studenom u Južnoj Americi.

Posebni gosti su Mitski, koja će nastupati s njime u Velikoj Britaniji, Arlo Parks u Dublinu, Wolf Alice na odabranim europskim datumima i Koffee na svim izvedbama u Južnoj Americi.

Sve postojeće ulaznice za odgođene nastupe ostat će važeće, dok se ulaznice za nove puštaju u opću prodaju u petak, 28. siječnja, od 9 sati ujutro.

Cijeli popis nadolazećih datuma turneje Harryja Stylesa možete vidjeti na njegovoj službenoj stranici Love On Tour.

Comments are closed.