Press "Enter" to skip to content

Harry Styles predstavio svoj brend za njegu – Pleasing

‘Cilj je osjećati se lijepo’

Ponovno pomičući granice muževnosti, Stylesov rodno neutralan brend inspiriran je stvarima koje koristi u vlastitoj skincare rutini.

“Kada smo odlučili da će Pleasing proizvoditi kozmetičke proizvode, želio sam biti siguran da je to nešto što ću koristiti. Nisam želio izrađivati ​​proizvode koji bi ‘maskirali’ ljude, želio sam nešto što će ih istaknuti i učiniti da se osjećaju lijepo”, rekao je Styles za press release.

Foto: Rafael Pavarotti

Pjevač je već godinama poznat po svojoj manikuri pa javnost nije šokiralo da brend sadrži i seriju lakova za nokte, The Perfect Polish Set, u tonovima bisera.

“Počinjemo s lakom za nokte jer je to bilo rođenje moga imidža. Vidio bih boju na cvijetu ili tapetu ili tako nešto i pomislio: ‘Oh, želim to staviti na svoje nokte.’ Bio je to zabavan mali projekt, ali tijekom pandemije, i kada smo ga na kraju nazvali Pleasing, činilo se da je to mnogo više od laka za nokte”, rekao je Styles za Dazed.

Linija također sadrži Pleasing Pen, 2-u-1 serum za oči i usne te Pearlescent Illuminating Serum za lice.

Foto: https://pleasing.com/

Styles je naglasio kako je njegov cilj da se ljudi osjećaju dobro u vlastitoj koži i samouvjereno, bez obzira na to koji od proizvoda favoriziraju.

Više o samom brendu, ali i proizvodima, možete saznati na njihovoj Instagram stranici.

https://www.instagram.com/pleasing/

Comments are closed.