Press "Enter" to skip to content

Hoće li biti treće sezone Squid Gamea?

TV emisija Squid Game koja je ranije ove godine ukrala srca njezinih gledatelja nagovještava treću sezonu. Redatelj Hwang Dong Hyuk po prvi put govori o tome da bi mogao snimiti treću sezonu. Prva sezona bila je sjajna i mnogi su bili zadivljeni pričom i njezinim likovima.

“U pregovorima sam sa Netflixom u vezi s drugom i trećom sezonom. Trebali bi doći do zaključka uskoro.

redatelj Hwang Donghyuk za Korea Times

Ova južnokorejska televizijska serija koja je svoju prvu epizodu emitirala 17. rujna, je najgledanija tv-serija do sada na Netflixu. Iako ovi rekordi gledanosti obično pokrivaju prva četiri tjedna, niti jedna od prijašnjih serija nije porasla kao Squid Game. Pozitivni odgovori na ovu seriju izazvalo je popularne izazove i memove koji su se pojavili na TikToku i proširili se po ostatku interneta.

Serija zbog koje su se rasprodale bijele Vans tenisice možda dolazi s upozorenjima za gledanje serije zbog nasilnih scena koje možda nisu primjerene za najmlađu publiku, ali unatoč tome ona je prva korejska serija na vrhu Netflixove globalne najgledanije ljestvice, sa 111 milijuna gledatelja koji su pratili tijekom prvih 17 dana kada je serija bila dostupna (s tim da je taj broj skočio na 142 milijuna 11 dana kasnije).

Squid Game, serija nazvana po staroj istoimenoj korejskoj igri nazvanu po raznim oblicima dijelova tijela lignje koji su bili nacrtani na bilo kojem polju na kojem se igra i čiji je cilj probijanje puta do glave lignje, teško je nadmašiti u gledanosti. Stvari inače ne eksplodiraju ovako, ali nikad ne reci nikad, Squid Game mogla bi držati krunu još neko vrijeme.

Comments are closed.