Press "Enter" to skip to content

Hrvatska uz puno borbe uspjela svladati Angolu!

Druga utakmica Hrvatske reprezentacije u skupini C protiv Angole donijela je 2 boda i malo smirila emocije uoči trećeg kola i utakmice s Katarom za prvo mjesto. Nakon remija s Japanom u prvom kolu, očekivalo se da ćemo lako svladati Angolu, no konačni rezultat 28:20 pokazuje da baš nije bilo kao što je očekivano.

Hrvatska je u prvom poluvremenu igrala poprilično loše, kao i protiv Japana, te je u prvih 15 minuta Angola imala prednost 6:4. Iz te situacije uspjeli smo se izvući serijom 4:0 te smo na poluvrijeme otišli s jednim pogotkom prednosti. Drugo poluvrijeme bilo je bolje, a važan trenutak susreta dogodio se u 38. minuti, kada je Angola dobila sedmerac, no Chicola je loptom izravno u glavu pogodio Pešića i zbog toga dobio crveni karton. Hrvatska je igrača više iskoristila kako bi mirno privela utakmicu kraju te došla do osam pogodaka prednosti (26-18) čime je konačno slomljen otpor Angolaca. Najviše golova za Kauboje postigli su Čupić, koji je ostvario 6 golova, i Martinović s pet golova

Sljedeću utakmicu Hrvatska igra u utorak u 18 sati protiv Katra, koji se smatra najtežim protivnikom skupine, a ta će utakmica odlučivati o pobjedniku skupine.

Comments are closed.