Press "Enter" to skip to content

Izravna i ekscentrična Maja Šuput uvijek zna kako izazvati reakciju publike

U nedjelju je prikazana još jedna emisija Supertalenta, a sa njom i još jedan ispad Maje Šuput. Bruno Tomašić odlučio je predstaviti svoj talent gašenja sviječa umom, koji nije prošao uspješno i dobio pozitivne komentare žirija.

Iako je Maja već poznata po svom osebujnom ponašanju i sklonosti izdvajanju, njeni komentari počinju poprimati prilično pretjeran i agresivan ton, kojeg natjecatalji možda ipak nisu zaslužni,

Maja Šuput, izravna i ekscentrična kao i uvijek, zna kako izazvati reakciju publike i kritizirati natjecatelja. Kao dominantniji član žirija, zamjera kolegama nepoštivanje i upadanje u riječ – a njezina reakcija na to simpatična je i duhovita, bez obzira koliko ona bila ljutita.

Natjecatelj Bruno došao je na auduciju već 5. put zbog čega se da naslutiti kako on ni ne očekuje prolaz niti pozitivne komentare, tako da je čitav nastup osmišljen upravo da bi izazvao ovakvu reakciju.

Ovakav televizijski format zahtjeva napetost, zabavu i dramatizaciju, tako da se Maja Šuput sa svojim komentarima izvrsno uklapa i sigurno doprinosi gledanosti. Sa tog aspekta, njezine su reakcije poželjne, ali ne i opravdane. Kao stručni žiri, trebala bi ipak zadržati dozu profesionalnosti i suzdržanosti, bez obzira na loše izvedbe natjecatelja.

Comments are closed.