Press "Enter" to skip to content

Jelena Perčin i Momčilo Otašević potvrdili da se rastaju nakon četiri godine braka

Izvor: Google Images

O pitanju njihovog bračnog odnosa, glumački par Jelena Perčin (41) i Momčilo Otašević (32), nisu nikada mnogo odavali medijima. Međutim, smatraju kako više nema smisla demantirati pretpostavke o njihovom neslaganju.

Izvor: Google Images

Glumica je prva potvrdila vijest o njihovom razvodu, a iza sebe već ima jedan neuspješan brak sa zagrebačkim ugostiteljem Kristijanom Babićem s kojim je, kako kaže, u dobrim odnosima.

Izvor: Google Images

“Teško je. Glupo mi je lagati. Rastajemo se. Uvijek sam se trudila ne pričati o vlastitoj intimi, nisam pričala ni o vjenčanju, pa neću ni o rastavi. Svaka je rastava grozna. Grozan događaj i grozno razdoblje” – izjavila je Jelena.

Dodala je kako joj najveću podršku pružaju prijatelji, a trudi se ostati prisebna zbog djece. S glumcem Momčilom Otaševićem prvo je 2018. godine dobila kćer Mašu, a dvije godine nakon sina Jakšu.

Momčilo se pak nije mnogo oglašavao o ovoj temi, ali se oglasio putem Instagrama otkrivši gdje je i kako trenutno provodi vrijeme.

Izvor: Instagram

Podijelio je nekoliko obiteljskih fotografija na kojima pokazuje da praznike provodi u rodnoj Crnoj Gori, a božićna objava nije mogla proći bez mnoštva komentara o njegovom razvodu s glumicom.

Comments are closed.