Press "Enter" to skip to content

Jeste li već pogledali nove epizode druge sezone dugoočekivane Euforije?

Vaša omiljena srednjoškolska drama se vratila, svakog ponedjeljka pogledajte novu epizodu dugoočekivane druge sezone.

Izvor: Instagram Euphoria

Najluđi, šokantni prikaz srednjoškolaca se polako vraća, epizodu po epizodu. Pričamo možda o jednoj od najiščekivanijih serija godine. Mladi diljem svijeta su poludjeli za ovom serijom. Prva sezona HBO-ove Euforije završila je 2019. godine, a od tada obožavatelji očajnički žele i priželjkuju više od Rue (Zendaye) i Jules (Hunter Schafer) zajedno sa svojim problematičnim vršnjacima, poput zlobnog Natea (Jacoba Elordija).

Izvor: Instagram Euphoria

U međuvremenu, HBO nas je zadovoljio s dvije posebne epizode o Rue i Jules, samostalne epizode koje nude nešto više o samim likovima i njihovim osobnostima te kratku ideju o tome što se dogodilo nakon finala prve sezone.

Izvor: Instagram Euphoria
Za kratki rezime, posljednja epizoda 1. sezone Euforije dogodila se tijekom maturalne večeri i ostavila nam je kulminirajuće zaključke za različite veze i događaje u seriji. Maddie je napustila Nateovu kuću, iznervirana što nisu imali spolni odnos, a dok odlazi, uzima videokasetu njegova oca. Cassie abortira i zaklinje se da se nikada neće zaljubiti, barem za sada. Kat se ispričava što je ignorirala Ethana i njih dvoje odlučuju da će izlaziti umjesto da imaju razne ispade zbog svojih tinejdžerskih osjećaja. Nakon policijske racije u njegovoj kući, Fez nasilno pljačka dilera, kako bi platio svog dileru. Rue i Jules imaju jednako intenzivnu večer kao i ostali njihovi vršnjaci. Tek nedavno “čista” od droga, Rue, poljubi Jules i predloži joj da pobjegnu. Jules pristaje i one odjure na željezničku stanicu. Ipak, u posljednjem trenutku Rue se uspaniči i odlučuje se vratiti sestri i majci. Na kraju slijedi nezaboravna plesna sekvenca—vjerojatno označavajući recidiv—dok se Rue vraća kući, praćena pjesmom Labrintha i Zendaye.
Izvor: Instagram Euphoria

Sada kada smo svi zainteresirani, prilažemo službeni raspored izlaska 2. sezone Euforije. Prve tri su već izašle a mi željno iščekujemo svaku sljedeću!  Nove epizode možete pogledati ponedjeljkom na HBO GO-u ako imate pretplatu:

  • 4. epizoda: 31. siječnja 2022.
  • 5. epizoda: 7. veljače 2022.
  • 6. epizoda : 14. veljače 2022.
  • 7. epizoda: 21. veljače 2022.
  • 8. epizoda: 28. veljače 2022.

Comments are closed.