Press "Enter" to skip to content

Kamo za vikend? Pregled glazbenih događanja u Zagrebu

Ako ste se pitali što ćete raditi za vikend, onda ste na pravom mjestu! Donosimo vam pregled glazbenih događanja u gradu Zagrebu 21. i 22. siječnja. 

Šo se žanrova tiče, može se pronaći za svakoga po nešto. Od rocka, trapa, popa, punka, techna pa sve do narodne glazbe. 

PETAK, 21. SIJEČNJA

1) Smells like 90's - The Beertija

Ako ste ljubitelji glazbe 90-ih godina, onda nemojte propustiti party koji Vam priprema The Beertija. Na repertoaru će se naći uglavnom rock, od Nirvane, Red Hot Chilli Peppersa, Foo Fightersa, Audioslavea pa sve do Blura. Broj gostiju je ograničen, stoga svoje mjesto ugrabite na vrijeme!

Party počinje u 19:00 i traje do 00:00. Ulaz je besplatan.

Korištenje maski za lice je obavezno.

Covid potvrde nisu potrebne za ulaz.

2) Poker Face - Johann Franck

U Johannu se ovaj petak održava se već dobro poznat party koji privlači sve ljubitelje glazbe iz prvih deset godina 21. stoljeća. Hip-hop, pop, electro i R’n’B su samo neki od žanrova koje ćete moći čuti, dok će vas pjesme Black Eyed Peasa, Pitbulla, Daft Punka, Kid Cudia i ostalih bar na trenutak vratiti u tinejdžerske dane. Broj gostiju na partyu je strogo ograničen, a svoje mjesto morate rezervirati prije samog dolaska. 

Party počinje u 19:00 i traje do 00:00. Ulaz je besplatan

Na ulazu je nužno pokazati valjanu covid potvrdu ili negativan test koji nije stariji od 48 sati. Za sve koji neće imati potvrdu, obavljat će se brzo antigensko testiranje na samom ulazu u klub. 

Dobna granica je +18. 

3) When you were young - Vintage Industrial Bar

Ovog petka u Vintage Industrial Baru moći ćete uživati partyu pod nazivom When we were young. Puštat će se  klasici alternativnog i indie rocka te punka, poput Pixiesa, The Smithsa, Joy Divisiona, Franza Ferdinanda…

Party počinje u 20:00 i traje do 00:00. Ulaz je besplatan.

Za ulaz nisu potrebne covid potvrde.

 

4) Kočani orkestar - Boogaloo

Za sve ljubitelje balkanske gypsy brass glazbe, Boogaloo ovog petka priprema pravu feštu. U goste im dolazi jedan od najcjenjenijih romskih glazbenih sastava u svijetu –  Kočani Orkestar, makedonsska etno gypsy brass atrakcija.

Vrata kluba otvaraju se u 19:00, a Kočani Orkestar na pozornicu dolazi oko 21:00. Nakon koncerta slijedi Balkan Fiesta party, koji će trajati do 00:00. Ulaz je na dan koncerta 90 kuna, a ulaznice se mogu kupiti putem sustava entrio.hr.

Na ulazu je nužno pokazati valjanu covid potvrdu ili negativan test ne stariji od 48 sati. Za sve koji potvrdu neće imati, ispred kluba će se obavljati brzo antigensko testiranje po cijeni od 40 kuna. 

 

SUBOTA, 22. SIJEČNJA

1) 30 Zona - Boogaloo

U subotu, 22. siječnja u Boogaloo dolazi 30zona, rap i trap dvojac iz Kozari Boka, koji je slavu stekao unazad tri godine. Ovo im je prvi veliki samostalni koncert, a široj javnosti su postali poznati po odjavnoj špici popularne serije Južni vetar

Koncert počinje u 19:00, a traje do 00:00. Cijena ulaznice je 70 kuna.

Na ulazu je nužno pokazati covid potvrdu ili negativan test ne stariji od 48 sati. Na ulazu neće biti moguće testiranje. 

Dobna granica je +16. 

2) DJ Nusha, Veztax i Yan Sofierce - Klub Močvara

Za sve ljubitelje tehno glazbe, Klub Močvara Vam ove subote donosi rumunjsku senzaciju, DJ Nushu. Na glazbenoj sceni je od 2007. godine, a tijekom godina rada često je dijelila pozornice sa svjetski poznatim DJ-evima. Uz nju će na scenu stati i Veztax te Yan Sofierce i ostali. 

Party počinje u 18:00, a traje do 00:00. Cijena ulaznice je 200 kuna, a mogu se kupiti na samom ulazu u klub ili putem sustava moje karte.hr

Za ulaz nisu potrebne covid potvrde.

3) Long live the Queen - Vintage Indusrial Bar

Kao što i sam naziv eventa govori, subota u Vintage Industrial Baru posvećena je jednom od najvećih rock sastava ikad, britanskom Queenu

Početak je u 20:00, a traje do 00:00. Ulaz je besplatan. 

Za ulaz nisu potrebne covid potvrde. 

4) Healing Sounds w/Petar Dundov, Ilija Rudman - Dva Osam

Klub Dva Osam ove subote donosi party koji predvode dva domaća DJ-a, Ilija Rudman koji će nastupiti u prvom dijelu večeri sa svojim prepoznatljivim house zvukovima, dok će Petar Dundov kasnije preuzeti pozornicu i donjeti electro prizvuk.

Ono što ovaj party čini posebnim je činjenica da je Healing Sounds inicijativa koju je pokrenula domaća elektronska scena u svrhu prikupljanja pomoći žrtvama potresa. Ovo je drugo izdanje Healing Soundsa, a ako ste ljubitelji ovakve vrste glazbe, možete spojiti ugodno s korisnim i pomoći samoj inicijativi.

Početak partya je u 19:00, a kraj u 00:00. Cijena ulaznica je 60 kuna u pretprodaji, a 70 kuna na dan koncerta.

Na ulazu je nužno pokazati valjanu covid potvrdu ili negativan test ne stariji od 48 sati. Na ulazu neće biti moguće testiranje. 

Comments are closed.