Press "Enter" to skip to content

Kanye West provocira javno?

Na Instagramu fotografkinje Danielle Levitt osvanula je pomalo neukusna fotografija, s partyja na Pariškom tjednu mode, na kojoj je pao francuski poljubac Julie Fox (31) i Kanye Westa (44).
Izvor: Instagram Danielle Levitt

Talentirani glazbenik, poznat po svojim javnim ispadima i dokazivanjima, koji je u procesu razvoda s Kim Kardashian, javno ljubi svoju posljednju djevojku, glumicu Juliju Fox i provocira svoju bivšu ženu, koja i dalje nije potvrdila svoju vezu s Pete Davidsonom. Je li ljubav u pitanju ili samo provokacija? Ne tako davno, Kanye je molio svoju suprugu da mu se vrati a sada se s Juliom Fox ljubi pred objektivima paparazza te svijetu otkriva ono što se čekalo, otkad su započela šuškanja o njihovoj vezi.

Julia Fox i njen novi dečko, osim poljupcem, svojim su izgledom zasigurno osigurali da svi pričaju o njima  na Pariškom tjednu mode. Glamurozna zabava Pariškog tjedna mode priređena je u čast Ricka Owensa, kao i za Anselma i Kanyea, a na popisu gostiju našle su se i druge poznate zvijezde, poput repera Pusha T. Kanye je nosio kontaktne leće zbog kojih je izgledao kao da ima bijele šarenice, što je rezultiralo izrazito jezivim efektom, dok je Julia bila odjevena u privlačnu crvenu kožnu haljinu Ricka Owensa te je nosila upadljive srebrne Balenciaga čizme – iste kakve i Kim posjeduje. Osim Kanyeovih leća, njen eye makeup je također poprilično odskakao.

Izvor: Instagram Danielle Levitt

Glumičino je posljednje prikazivanje s Kanyeom uslijedilo nakon što su se proširile glasine da je nakratko izlazila s njegovim profesionalnim suparnikom Drakeom. Julia je izjavila da se upoznala s Drakeom nakon što se rastala od bivšeg muža Petera Artemieva, s kojim dijeli jednogodišnjeg sina Valentina. Šuška se kako ju je Drake zasuo darovima uključujući i dvije skupe Birkin torbe.

Izvor: Instagram Danielle Levitt

Nedavno je aludirala na sve bogataše s kojima je prije izlazila kako bi dokazala suprotno od glasina da izlazi s Kanyeom samo zbog utjecaja, popularnosti i novca.

“Dušo, izlazila sam s milijarderima cijeli svoj život, budimo realni”, pohvalila se tijekom epizode jednog podcasta.

Comments are closed.