Press "Enter" to skip to content

Kuda za vikend? Evo kuda!

Vrijeme brzo prolazi i nemaš vremena pratiti gradska događanja? Nema problema! Donosimo zanimljiva zagrebačka događanja. Voliš li klasiku, rap, rock, ex-yu, elektronsku glazbu ili pak country nama nije bitno jer donosimo – sve. Na tebi je samo da se lijepo i toplo obučeš, nabaciš smiješak i kreneš!

Ovog vikenda čeka te:

03.12.2021. (Petak)

Fernanda Martins, Brazilka sa strašću za elektronskom glazbom ovog petka dolazi u Boogaloo. Do sada je posjetila više od trideset zemalja i upustila ih u svoj techno jam. Njen opus se proteže sve od hard techna do čistog melodičnog techna. Potaknuta Londonskom underground scenom uklopila je snagu, čvrstinu i ludost koju je upoznala, u svoju glazbu. Nastup u zagrebačkom Boogaloou počinje u 18:00h gdje su joj predgrupa DJ Jock, B2B i Shipe dok ona započinje sa svojim setom u 22:00h i traje do ponoći. Ulaznica je 90 kn i moguće ju je kupiti u sklopu Entria.

EKV tribute band by Kizo i band također gostuju u Boogaloou kako bi podsjetili da rock nije mrtav! EKV (Ekatarina Velika) bio je jedan od najuspješnijih bendova bivše SFRJ gdje je “žario i palio”, a hoće li Kizo i band uspjeti ostaviti isti dojam prosudite sami odlaskom na koncert u 19:00h. Ulaznice su 50kn i kupuju se na Entrio shopu. Također, ukoliko niste cijepljeni – nema problema! Moguće je testiranje na ulazu za 30kn.

Z++ kao jedan od novijih autora na sceni ne posustaje s nastupima na kojima baš svi uživaju. Ovaj osječki pjevač/rapper/trapper, ovisno koju njegovu pjesmu odaberete, nastupit će u Tvornici kulture i još jednom dokazati da može prodati svaku ulaznicu! Njegovi najveći hitovi poput “Ljeto već je gotovo”, “Cvjetovi zla”, “Moj svijet” potaknut će vas na izljeve emocija i ubrzati vam noge. Ulaznice se mogu nabaviti na Entriu i cijena im je 60kn.

Izvor: https://www.exitfest.org/program/z (Z ++)

04.12.2021. (Subota)

Ako ste fan Opće opasnosti, subota je vaš dan! Bend dolazi s veselim raspoloženjem i rukama punim pjesmama da razvesele, možda baš – tebe. Nastup se održava u Boogaloou, ulaznice su na Entriu i cijena im je 80kn. Ponesite plesne cipelice jer krećemo!

MINIMINI ciklus: Božić kod Zimogroznih naziv je nastupa Zagrebačke filharmonije namijenjene djeci od 4-11 godina u Koncertnoj dvorani Vatroslav Lisinski. Sjetite se svoje mlađe braće i sestara, susjeda, poznanika i razveselite ih kvalitetnom glazbom i zabavnim sadržajem. U vrijeme darivanja najljepši poklon je vaše vrijeme. Nastup počinje u 10:00h tako da kasnije imate vremena i popiti piće s prijateljima ili otići na koncert Opće opasnosti! Cijena ulaznica je 50kn.

Izvor: https://www.sjeverni.info/opca-opasnost-priprema-se-veliki-koncert-u-domu-sportova-ne-propustite-biti-njegov-dio/ (Opća opasnost)

05.12.2021. (Nedjelja)

Ako se ne zabavite previše prethodnih dana možete posjetiti i Jacques Houdekov nastup “Kad si sretan – najljepše dječje pjesme”. Svakako možete povesti i mlađe od sebe, ali i starije jer kad si sretan godine nisu granica. Nastup počinje u 10:00h, a cijena ulaznice je 100kn. Mogu se kupiti na ulazu u Koncertnu dvoranu Vatroslav Lisinski.

Također, zanimate li se za srednjovjekovnu glazbu i renesansu možete posjetiti Vitešku dvoranu Družbe “Braća Hrvatskog Zmaja” i poslušati Ansambl Minstrel Il Giardino Musicale. Ansanbl izvodi pjesme tog doba u prikladnim kostimima. Prikladno je za srednjoškolce i kod njih je pokazalo najviše zanimanja. Ulaznica je 40kn i može se kupiti na Enriu. Počinje u 20h tako da je odličan uvod u idući tjedan.

Sretan i siguran vikend!

Izvor: https://www.eatthis.com/worst-drinking-habits-age-you-faster/ ( Nemoj ako voziš!)

Comments are closed.