Press "Enter" to skip to content

Letovi iz Zagreba za siječanj 2024., za manje od 50 eura

Kažu da se po ulasku i početku nove godine poznaje ostatak godine, stoga ovaj početak 2024. godine valja iskoristiti što bolje moguće. Siječanj je idealno vrijeme za planiranje putovanja i bijeg od svakodnevnih obaveza. Ako razmišljate o putovanju iz Zagreba, dobra vijest je da postoje mnoge opcije za povoljne letove. Kako bi vam uljepšali vaš ulazak u 2024. godinu, donosimo vam listu najpovoljnijih povratnih letova iz Zagreba za siječanj 2024.

Oslo

Norveška, smještena na sjeveru Europe, poznata je po svojoj netaknutoj prirodi koja obuhvaća fjordove, planine i glečere. Oslo, glavni grad, predstavlja spoj moderne arhitekture i kulturnih atrakcija, čineći Norvešku privlačnom destinacijom za ljubitelje prirode i ljubitelje kulturnog doživljaja. Povratni let Zagreb-Oslo rezervirajte od 22.siječnja do 26.siječnja po cijeni od 30 eura.

Malta

Otočna država u Sredozemlju, privlači posjetitelje svojom bogatom poviješću i prekrasnim plažama. Gradovi poput Vallette, Mdine i Rabata i zimi nude bogatu kulturnu baštinu, muzeje i tradicionalnu maltešku kuhinju. Svoj odmor na ovom prekrasnom otoku rezervirajte od 24.siječnja do 28. siječnja po cijeni od 43 eura.

London

London, glavni grad Ujedinjenog Kraljevstva, jedan je od najdinamičnijih i kulturalno raznovrsnih gradova na svijetu. Uvijek aktualan za posjetu, poznat po svojim poznatim znamenitostima poput Buckinghamske palače, Tower of London i Big Bena. Grad također nudi bogati povijesno kulturni sadržaj, umjetničke muzeje, kazališta te danonoćni zabavni sadržaj. Rezervirajte trodnevno putovanje u Londonu između 20. siječnja i 23. siječnja za 46 eura.

Paphos

Cipar, otok smješten na križanju tri kontinenta ­­− Europe, Azije i Afrike, poznat je po svojoj bogatoj povijesti, šarmantnim gradovima i predivnim plažama. Paphos, uz svoju bogatu kulturu i arheološka nalazišta te slikoviti stari grad, nudi u zimsko doba i proljetne temperature za ugodan razgled i boravak u gradu. Povratni let Zagreb – Paphos rezervirajte od 22. siječnja do 26. siječnja po cijeni od 34 eura.

Imajte na umu kako se cijene letova mijenjaju iz dana u dan, stoga rezervirajte vašu kartu na vrijeme i u hedonističkom stilu započnite novu 2024. godinu.

Comments are closed.