Press "Enter" to skip to content

Low-budget božićni pokloni

Last minute low-budget Božićni pokloni - shopping guide

Božić samo što nam ne pokuca na vrata, mirisi vanilije i cimeta preplavili su  domove, nekoliko “Home alone” nastavaka smo već tradicijski odgledali, što znači da nas vrlo malo dana dijeli od 25. prosinca. No, jesu li spremni i vaši pokloni koje ste naumili darovati svojim najmilijima? Ako nisu, u nastavku vam donosimo popis nekoliko ideja za last-minute Božićne poklone prilagođene studentskom budžetu!

1. Božićne čarape

  Klasičan, ali opet poklon koji će svakome izazvati osmijeh na licu. Bilo da je za dečka, curu, prijateljicu ili prijatelja, članove obitelji, za svakoga ćete naći odgovarajući dizajn!

2. Šalica

Sa šalicom teško da možete pogriješiti, pogotovo ako osoba ne započinje dan bez šalice kave ili čaja.

Božićna šalica
Sinsay, 23,90 HRK

3. Božićna košara

  Za one malo kreativnije, predlažem personaliziranu Božićnu košaru/kutiju koju ćete ispuniti sitnicama. Pokušajte se sjetiti što osoba kojoj je poklon namijenjen voli, čemu bi se mogla obradovati. Primjerice neka to bude šalica i u nju stavite par vrećica omiljenog čaja ili kave, mirisna svijeća, mekana deka, slatkiši ili još bolje kolačići koje ste sami ispekli!

Božićni poklon
Izvor fotografije: Pinterest

Nadam se da su vam ovi prijedlozi pomogli ili vas možda inspirirali u kupnji Božićnih poklona vašim najmilijima. Nema potrebe trošiti velike količine novaca na skupocjene poklone, umjesto toga poklonite sebi dragim ljudima mnogo osmijeha i zagrljaja!

Nemojte zaboraviti na bit Božića, provedite ove blagdane sa svojom obitelji i prijateljima, učinite dobro djelo, odmorite se i napunite baterije za novi semestar!

Blagoslovljen Božić i Sretna vam Nova 2022. godina!