Press "Enter" to skip to content

Majku četvero djece iz Splita na Youtubu prati 100 000 ljudi

 

Slavica de Jong(38) mama je četvero djece i poznata hrvatska youtuberica koja je ovih dana postigla brojku od 100 000 pretplatnika na svom YouTube kanalu. Tamo dijeli vlogove svog obiteljskog života sa suprugom Janom, Nizozemcem koji se preselio u Hrvatsku i pokrenuo vlastitu tvrtku. Osim vlogova tu su i brojni savjeti za mlade mame od savjeta za dojenje, odvikavanja djeteta od pelena do kuhanja za obitelj.

Slavica je svoj kanal kako kaže pokrenula slučajno, nakon rođenja drugog djeteta, kao hobi tijekom porodiljnog. Htjela je podijeliti svoja iskustva s drugima i ispuniti svoj dan, a kasnije se hobi pretvorio u posao. Ono što Slavica ističe kao recept za uspjeh su konzistentnost i autentičnost, pa je tako njezina formula dva videa tjedno(srijedom i subotom) i sadržaj koji može nekome pomoći u roditeljstvu.

Osim YouTube, ima i profile na Instagramu i TikToku gdje objavljuje sponzorirane sadržaje, neki od brendova s kojima je surađivala su : Podravka, Twistshake, Konzum, a podržava i rad malih obrtnika koje predstavlja na svojim društvenim mrežama. Uz to što je mama ona je i poduzetnica te se bavi digitalnim marketingom.

Zanimljivo, YouTube dodjeljuje srebrnu plaketu autorima sadržaja koji su na svom kanalu postigli 100 tisuća pretplatnika, a zlatnu za milijun pretplatnika. Prema procjenama u Hrvatskoj postoji oko 1400 YouTube kanala, a samo njih stotinjak je prešlo brojku od 100 000 pretplatnika.
Za kraj pogledajte video Slavice de Jong.


Comments are closed.