Press "Enter" to skip to content

Matija Cvek osvojio nagradu za pjesmu godine

U tradicionalnoj dodjeli nagrade Music Pub započele su dodjele nagrada za najbolja glazbena ostvarenja u 2020. godini. Najveća priznanja dobio je glazbenik Matija Cvek koji je odnio čak dvije nagrade. Onu za pjesmu godine sa pjesmom „Nasloni se“ koju je radio sa Matijom Dedićem i nagradu za najboljeg pjevača, koja nosi naziv „Oliver Dragojević“.

Otkako je kročio na hrvatsku glazbenu scenu Cvek osvaja srca publike, a sve njegove pjesme kotiraju visoko na glazbenim ljestvicama. Nagrade jednog od najcjenjenijih glazbenih urednika Zlatka Turkalja samo služe kao dodatna potvrda uspješnosti Matijinih hitova. Inače, pjesma „Nasloni se“ nalazi se i u izboru za pjesmu godine na Narodnom.

FOTO: Instagram/matijacvek

Ovo nije prva Matijina nagrada na Music Pubu. Prije sedam godina osvojio je nagradu Moj prvi Music Pub za najboljeg mladog pjevača.

„Kad sam bio mali, davne 2014. dobio sam nagradu Moj prvi Music Pub. Danas kad sam mali s malo većom bradom dobio sam nagradu “Oliver Dragojević”(za koju uopće ne moram objašnjavat kolko mi znači) i skupa s @alandovic i @dedic.matija nagradu za pjesmu godine. Mislim da će mi “Nasloni se” ostat jedna od najdražih pjesama koje smo snimili. Hvala Zlatko Turkalj. „ – napisao je Cvek na svom Instagram profilu.

Comments are closed.