Press "Enter" to skip to content

„Međimurska Filipinka“ ponovno oduševila žiri i dobila još jedan zlatni gumb!

FOTO: Nova TV

U prvoj polufinalnoj emisiji desete sezone popularnog Supertalenta od osam kandidata nastupila je i Filipinka iz Međimurja Chriztel Renae Aceveda s pjesmom „Ovo je naša krv“ pjevačice Doris Dragović.

Ostavila publiku i žiri bez riječi

Njezin nastup ravnodušnim nije ostavio nikoga pa ni Maju Šuput koja je iskoristila svoj zlatni gumb i ponovno ga dala Chriztel te je tako odvela direktno u finale. Chriztel je postala prva finalistica desete sezone Supertalenta.

Za nastup odabrala je bijelu haljinu koja podsjeća na narodnu nošnju, a nastupala je bosih nogu što je najviše dojmilo Martinu Tomčić.

https://dnevnik.hr/video/chriztel-renae-aceveda-prvo-polufinale-supertalent—62684833

„Neodoljiva si, baš si jedan kristal. Ne znam jesi li slađa u toj karizmi, energiji, u tom preslatkom izgledu, u tim golim nogicama, u toj potpunoj neinhibiranosti kako se krećeš na pozornici, onako kako osjećaš tako se daješ. I to je toliko rijetko, a toliko lijepo za vidjeti“ 

Martina Tomčić

Podsjetimo, Chriztel je na audiciji međimurskom popevkom „Dej mi, Bože, joči sokolove“ rasplakala žiri i publiku te dobila prvi zlatni gumb publike u povijesti koji ju je direktno plasirao u polufinale. Maja Šuput prva je na audicijskoj emisiji zažalila što je potrošila svoj zlatni gumb pa je sad bila presretna što je Chriztel plasirala direktno u finale.

https://www.youtube.com/watch?v=ULwqe4xtyyo

Izazvala emocije na društvenim mrežama

Iako je žiri i publiku ostavila bez riječi, na društvenim mrežama izazvala je lavinu komentara: “Ali ona je zaista jedna posebna, čista duša. Majo, skidam kapu za ovaj čin, ovo će djevojčica pamtiti zauvijek, hvala ti… Bože, koliko je predivna, koliko topline u ovom mladom biću”, “Cijelu pjesmu sam oplakala, koje skromno dijete, koja emocija”, “Predivno, prošli su me trnci dok je pjevala”, “Prekrasan glas, čarobno!”, “Zasluženo, nadam se da će biti i pobjednica Supertalenta”, “Izuzetna djevojčica s prekrasnom izvedbom. Čestitam!”, “Toliko skromna, a tako veličanstvena”, “Veliko bravo”, samo su neki od komentara na njezin prolazak u finale, piše Večernji list

Comments are closed.