Press "Enter" to skip to content

Megan Thee Stallion završila preddiplomski studij

Reperica Megan Thee Stallion je završila studij zdravstvene uprave na Sveučilištu Texas Southern (TSU). U nedjelju je zajedno s kolegama primila diplomu na službenoj ceremoniji sveučilišta.

Prije ceremonije je na Instagramu podijelila maturantske fotografije s inspirativnim opisom za fanove: “Želim da zapamtite da možete raditi što god želite i biti tko god želite, jer pogledajte mene!”

Izvor: Instagram profil Megan Thee Stallion
Izvor: Instagram profil Megan Thee Stallion
Izvor: Instagram profil Megan Thee Stallion

U intervjuu s People časopisom prošle godine je otkrila kako unatoč usponu slave želi završiti obrazovanje da svoju majku učini ponosnom: “Činim to zbog sebe, ali i zbog žena u svojoj obitelji koje su me učinile kakvom jesam danas.” Meganina majka je 2019. godine preminula nakon borbe s rakom.

U istom intervjuu je rekla kako se nada da će iskoristiti obrazovanje da otvori dom za starije i nemoćne pomoću novaca koje je zaradila rap karijerom i da planira ponuditi radna mjesta kolegama s TSU-a.

TSU joj je čestitao na uspjehu putem Twittera uz video Megan kako prima diplomu.

Čestitke je također primila od tajnika obrazovanja Sjedinjenih Američkih Država, Miguela Cardona putem videa.

Međutim, Meganini uspjesi ovaj tjedan tu ne prestaju. Danas joj je kongresnica Sheila Jackson Lee uručila nagradu Heroj 18. kongresnog okruga za kontinuirani humanitarni doprinos gradu Houstonu.

Izvor: Instagram profil Megan Thee Stallion

Megan je započela glazbenu karijeru 2016. godine te je već 2017. stekla prilično veliku publiku za tako novu izvođačicu. 2018. je objavila EP “Tina Snow” koji je postigao dobar uspjeh i dobio pozitivne kritike. Godinu kasnije je debitirala na Billboard Hot 100 ljestvici sa singlom “Big Ole Freak” te se već iste godine pojavila na jedanaestom mjestu Billboard Hot 100 sa singlom “Hot Girl Summer”. Prošle godine je stekla ogroman komercijalni uspjeh s pjesmom “Savage” koja je stekla popularnost na TikToku. Iste godine je postala predstavnica kozmetičke marke Revlon, prvi put je nominirana za Billboardovu nagradu te je osvojila istu, pojavila se u popisu najutjecajnijih ljudi godine časopisa Time te je od četiri kategorije u kojima je bila nominirana osvojila tri Grammy nagrade. Krajem iste godine je objavila debitantski studijski album “Good News” koji je debitirao na drugom mjestu Billboard 200 ljestvice i na prvom mjestu Top R&B/Hip-Hop Albums ljestvice. Ovo su samo neka od Meganinih postignuća koje je ostvarila u 5 godina karijere. Iznimno je pohvalno što je uz vrlo uspješnu repersku karijeru odlučila završiti obrazovanje te je time postavila odličan primjer mladim ljudima, a pogotovo mladim ženama.

Comments are closed.