Press "Enter" to skip to content

Najbolja mjesta za učenje u Zagrebu

   Sezona ispita samo što nije počela, dani nas dijele od prvih ispitnih rokova, a razina stresa sve je veća. Motivaciju za učenjem teško je pronaći dan pred ispit, stoga preporučamo da se organizirate na vrijeme, napravite plan učenja te učite u kontinuitetu. Mnogo studenata žali se kako im je teško ostati koncentriran na učenje u prostorijama vlastitog doma, stoga smo za vas pronašli top 3 mirna kafića u Zagrebu u kojima nesmetano možete učiti ili pisati svoje seminarske/završne/diplomske radove. Nije loše ponekad promijeniti okolinu u potrazi za motivacijom i inspiracijom!

1. Booksa

Booksa
Izvor fotografije: Time out
Booksa
Izvor fotografije: Time out

Prvi na popisu kafića u kojima uz uživanje u najdražoj kavi istovremeno možete obavljati i zadatke za fakultet je Booksa. Ovaj caffe bar nalazi se u samom centru Zagreba, u Martićevoj 14d. Atmosferi učenja definitivno će pridonijeti knjige koje krase sve zidove ovog prostora, a u kojima možete pronaći ne samo hrvatsku, nego i literaturu na ostalim jezicima svijeta.

2. Drugi program

U Petrovoj 21 nalazi se Drugi program, novootvoreni kafić inspiriran baroknim detaljima. Unesite dašak povijesti u svoj idući seminarski rad, ovaj prostor će vas sa sigurnošću nadahnuti!

3. Figa Garden

U skrivenom dvorištu u centru grada, na adresi Gundulićeva 39 sakrio se Figa Garden. Jedan od najstarijih kafića u Zagrebu – Henrik caffe bar u potpunosti je preuređen, no iako je dobio novo ruho, u njemu se i dalje može pronaći pokoji detalj koji asocira na prošlost. Idealno je mjesto za pobjeći iz užurbanog tempa i malo odmoriti. U jutarnjim satima uz kavu možete pojesti i pecivo iz Korice, a zatim spremno krenuti u novi radni dan.

Nadamo se da će vas drukčija okolina i zanimljivi interijeri inspirirati u pisanju te da će mala promjena okruženja rezultirati motiviranijim učenjem i uspješno položenim ispitima! Želimo vam svu sreću na nadolazećim rokovima! 🙂

Comments are closed.