Press "Enter" to skip to content

New York Knicksi u zadnjim sekundama zaostatak od -25 preokrenuli u pobjedu

U utakmici koja je do poluvremena izgledala odlučeno u korist Boston Celticsa, New York Knicksi su u treću četvrtinu ušli kao nova momčad te šokirali Celticse u Madison Square Gardenu.

Celticsi su u igru ušli s vrlo raspoloženim Jasonom Tatumom, koji je igru završio sa 36 poena te pokušao izvući produžetke izjednačavanjem rezultata sa 2 sekunde do kraja utakmice.

Slike su preuzete s društvenih mreža New York Knicksa i R.J. Barretta

S druge strane, Knickse je u poenima predvodio Evan Fournier koji ove sezone protiv Bostona igra posebno dobro. U njihova tri susreta ove sezone, Fournier bilježi prosjek od 35.0 poena, 6.7 trica po utakmici od kojih pogađa čak 54 %. Njegovi uobičajeni prosjek iznosi 11.7 poena, 2.3 trice sa postotkom uspjeha od 35.%.

Jučerašnju utakmicu Fournier je završio sa 41 poenom, što je ujedno i njegov rekord karijere. Također, izvrstan performans zaokružio je s 8 skokova, 2 asistencije, krađom i blokom.

Ipak, najbitniji trenutak utakmice odnio je 21-godišnji R.J. Barrett koji je zabio koš za pobjedu sa samo 1.5 sekundi do kraja, te time zabilježio svoj prvi game – winner.

R.J. Barrett, rođen 14. lipnja 2000. godine, izabran je 2019. kao treći pick na draftu, gledajući u leđa samo Zionu Williamsonu i Ja Morantu. Od kada su ga izabrali, R.J. igra za New York Knickse te je kroz karijeru bilježio prosjek od 16 poena, 5.4 skokova i 2.7 asistencija.

Comments are closed.