Press "Enter" to skip to content

Ništa od Adeleinih koncerata?

Odgođena rezidencija Adele u Las Vegasu se možda nikada neće dogoditi jer Live Nation i Caesars Palace prekidaju dogovor s njezinim timom.

Prema izvješćima, Adelein tim prekida ugovor s Live Nationom I Caesars Palaceom kako bi spasili njezinu rezidenciju u Las Vegasu vrijednu 150 milijuna dolara. Uplakana pjevačica (33) prekinula je rezidenciju prošli tjedan, nešto manje od 24 sata prije svog prvog debitantskog nastupa. TMZ izvještava da strane imaju mjesec dana da se dogovore o uvjetima ako će se program održati sredinom godine. Adelein dečko, sportski agent, Rich Paul navodno je uključen u pregovore nakon što je otkriveno da je Keith Urban pozvan da nastupa u Caesars Palace kao zamjena Adele, tijekom ožujka i travnja.

Izvor: Instagram Adele

Pripreme za otkazan nastup odvijale su se punom parom, a Adele navodno nije mogla u potpunosti dovršiti niti jednu probu. Govori se i da je bilo uplakanih telefonskih poziva s dečkom Richom, kako su se problemi na setu gomilali.

Adele se sukobila s dizajnericom Esmeraldom Devlin oko scenske produkcije i njezin je tim zahtijevao remont cijelog zvučnog i video sustava. Šuška se da unatoč tome što je sastavljanje seta koštalo milijune, Adele je bila jako nezadovoljna sa samim rezultatom te je to Esmeraldi vrlo iskreno i iznijela. Otkrili smo da je Adele otkazala svoju rezidenciju u trenutku nakon što je imala žestoki ispad zbog vratolomije u bazenu, koja je bila planirana za veliki nastup.

Izvor: Instagram Adele

Ovo ne bi bio prvi put da se Adeleini nastupi potpuno otkažu, susreli smo se ovakvim slučajem kada je otkazala svirke na Wembleyju 2017. godine, nakon što je oštetila glasnice.

“Uistinu mi je žao, no moj show nije spreman. Pokušali smo apsolutno sve da budemo spremni na vrijeme da damo najbolje od sebe, no slomile su nas odgode isporuka, kao i COVID. Polovica moje ekipe zaraženo je koronavirusom, zbog čega je nemoguće završiti show. Žao mi je sve što je u zadnji tren. Bili smo budni više od 30 sati pokušavajući pronaći rješenje, no ponestalo nam je vremena. Uzrujana sam i zaista mi je neugodno i žao zbog svih koji su doputovali da me vide. Uistinu mi je žao”, govori uplakana Adele u videu.

Comments are closed.