Press "Enter" to skip to content

Novi motiv za putovanje: povratne avionske karte iz Zagreba za manje od 30€

Putovanja se često smatraju luksuzom koji si rijetko tko može priuštiti no dolaskom niskotarifnih avioprijevoznika u Hrvatsku sve je lakše pronaći povratne avionske karte po primamljivim cijenama. Izdvojili smo tri destinacije sa povoljnim cijenama koje smo pronašli na stranici Ryanair avioprijevoznika.

Oslo

Glavni grad Norveške poznat je po vikinškoj i nautičkoj povijesti, Oslofjordu, muzejima i besprijekornoj morskoj hrani. Oslo je također poznat po svojoj eklektičnoj arhitekturi i po tome što je dom Nobelove nagrade za mir.

Cijena povratne karte preko Ryanair aviokompanije kreće se od 28€

Foto: departures-international

Milano

Prijestolnica mode i dizajna i najindustrijskiji grad u Italiji sa svojom elegantnom atmosferom i gurmanskim restoranima savršena je”city break” destinacija. Mogu vas privući i muzeji i umjetničke galerije koji uključuju neke od najvažnijih zbirki na svijetu, uključujući glavna djela Leonarda da Vincija.

Cijena povratne karte preko Ryanair aviokompanije kreće se od 18€

Foto: Getty Images

Baden-baden

Toplički grad izgrađen na termalnim izvorima na rubu Schwarzwalda u Baden Württembergu, jugozapadnoj Njemačkoj. Jedan je od 11 “velikih lječilišnih gradova Europe”, transkontinentalna UNESCO-va svjetska baština. Ovaj slikoviti gradić smješten je u prekrasnoj šumovitoj dolini koja ostavlja bez daha.

Cijena povratne karte preko Ryanair aviokompanije kreće se od 28€

Foto: baden-baden

Comments are closed.