Press "Enter" to skip to content

Novi razvod Kim Kardashian

Nakon nešto više od 6 godina braka, Kim Kardashian i Kanye West se razvode, tvrdi izvor blizak paru. Par je svoju rastavu htio riješiti u privatnosti, ali nakon što je Kim angažirala poznatu odvjetnicu Lauru Wasser, rastava je izašla u javnost.

izvor : instagram/ Kim Kardashian

Kao jedan od glavnih razloga razvoda izvor navodi kako unatoč tome što  je Kim uvijek pomagala Kanyeu da se nosi sa svojim borbama s mentalnim zdravljem, shvatila da je puno odrasla te da više to ne želi trpiti.
“Ozbiljno misli polagati pravosudni ispit i postati odvjetnica, ozbiljna je u svojoj kampanji za reformu zatvorskog sustava. U međuvremenu Kanye govori o kandidaturi za predsjednika i govori o drugim ludim glupostima, a njoj je toga već dosta. ”

Na društvenim mrežama šire se glasine o navodnoj prevari Kanye-a s poznatim influnecerom i poduzetnikom, Jeffree Starom, no ne postoje nikakvi dokazi za to.

Kim i Kanye pregovaraju o tome kome će pripasti imanje u Calabasasu u Kaliforniji, koje je vrijedno 40 milijuna dolara. Kim želi imanje za sebe jer tamo hoće odgajati djecu koju je dobila u braku s Kanyeom, no u papirima se kuća vodi na reperovo ime, dok je zemljište na Kim. „Ona posjeduje svu zemlju i pripadajuće parcele oko kuće, ali Kanye posjeduje stvarnu kuću. Oboje su uložili puno novca u kuću.” Izvor je također rekao kako ovo nije prvi put da govore o rastavi, ali da je to ovaj puno ozbiljnije. Drugi je izvor potvrdio da su u tijeku razgovori o nagodbi za razvod, ali  nisu još u fazi odluke kako će njihova imovina biti podijeljena.

Par skupa ima četvero djece: kćer North (7), sina Sainta (5), kćer Chicago (2) i sina Psalma (1) i do sada su uvijek prikazivani u bračnoj idili, kako na društvenim mrežama, tako i u njihovom reality showu.

Comments are closed.