Press "Enter" to skip to content

Novi termin Interlibera

INTERLIBER, 43. međunarodni sajam knjige, nacionalni književni te najveći kulturološki događaj koji je radi nepovoljnih epidemioloških okolnosti bio odgođen ipak će se održati u novom terminu 23. – 28. ožujka 2021. godine na veliko zadovoljstvo svih ljubitelja pisane riječi.

Interliber je već uvršten u Kalendar sajmova 2021., a promjenu termina podržali su vodeći nakladnici i knjižari Republike Hrvatske.

Priprema i realizacija Sajma održat će se sukladno svim sigurnosnim i zdravstvenim mjerama te uputama  
Nacionalnog stožera civilne zaštite, Stožera civilne zaštite Grada Zagreba i Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo.

Interliber će se održati u paviljonima 5, 6 i 7A.

Nekoliko zanimljivih stvari koje također možeš raditi na Interliberu:

Ljubitelji devete umjetnosti svake godine na Interliberu dolaze na svoje. Velik broj izlagača u svojoj ponudi imati će stripove različitih tematika, a sve to s posebnim popustima!

Robotika ili psihologija u Nizozemskoj ti zvuči baš super? A produkcija filma, trenerska akademija ili biomedicina u UK? Dođi na World Education Fair Zagreb da čuješ sve o tome! Saznaj i sve o Work & Travel USA programu te upoznaj predstavnike vrhunskih stranih obrazovnih institucija iz velikog broja zemalja. Ovo ti je odlična prilika za upoznati svoje mogućnosti za obrazovanje u inozemstvu na jednom mjestu.

U sklopu World Education Faira (WEF), simpatični obrazovni savjetnici iz IntegralEdu naučit će te kako sastaviti brutalno motivacijsko pismo i životopis kakvi se najviše traže prilikom prijave na obrazovne institucije u inozemstvu. Sudjelovanje na WEF-u, kao i svi savjeti i informacije, su besplatni!

Comments are closed.