Press "Enter" to skip to content

Odbojkaška ekipa FHS-a niže uspjehe

U nedjelju 22. siječnja 2023. na Kineziološkom fakultetu u Zagrebu odigrano je četvrto kolo UniSportZG  odbojkaške lige na kojem su odbojkašice Fakulteta hrvatskih studija zabilježile još jednu pobjedu. Trijumfirale su protiv ekipe Prehrambeno-biotehnološkog fakulteta 2:0 (25:18, 25:22 u setovima) te su time postigle 8 bodova na tablici i zadržale prvo mjesto u ukupnom poretku druge lige skupine B.

Djevojke u usporedbi s proteklim godinama pokazuju znatan napredak i uigranost, te dosadašnjim rezultatom pokazuju ambicije za ulazak u prvu ligu. Dominaciju na terenu uvjerljivo je postigla Sara Cerjak, koja je svojim neobranjivim napadom i servisom stvorila prednost nad protivnikom. Djevojke su se borile srčano i spašavale svaku loptu, što im se na kraju isplatilo. Neizostavni su naravno i njihovi vjerni navijači koji ih za vrijeme svake utakmice bodre. Osim njih, osvojile su i simpatije ostalih navijača na tribinama.

Pred njima su ostala još 2 kola, koja će igrati protiv Fakulteta organizacije i informatike, koji im je ujedno i najveći konkurent, te protiv VERN-a. Ukoliko pobijede obje nadolazeće utakmice s rezultatom 2:0 automatski će se plasirati u prvu ligu.

Comments are closed.